2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
خوبیم خداروشکر ممنون عزیزم من یازده هفته هستم دکترم همون هشت هفته که رفتم برام نوشت گفت هفته ی دواز ...

پس زیاد باهم فرقی نداریم .من میگم ۱۳ هفته برم بلکه جنسیت نی نی مشخص شد دوست دارم زودتر اسم براش انتخاب کنمو سیسمونی بگیرم 

@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

ان شاالله که خیره عزیزم منم بتام ۷۷۲۰بود ان شاالله که دوقلو گرفته برات نگران نباش امروز بعد نماز برات دعا کردم وصلوات فرستادم باخبر خوش بیای😍😍🥰🤩😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اره بتام بود ۶۰۰۰🙄🙄 دعا کن یا سه قلو یا خارج رحم، که من میگم سه قلوئه😁😁

ستاره جان تبریک میگم عزیزم از دیشب همش به یاد شما و شوره بودم...خداروشکر جواب زحمتاتو گرفتی من میگم انشالله دوقلو هست😍😍😍

حالا ببینیم حدس تو درسته یا من،،،انشاالله سالم و سلامت بغلشون بگیری😘😘💖

عزیزم لطفا با نی نیت دعا کن ده روز دیگه منم مثل شما دلم شادشه مرسی😙

والا هرکی زنگ میزنه حالمو بپرسه میگه تهوع نداری؟ویار چی داری؟میگم والا حس خاصی ندارم.یه خورده م اونا ...

به منم میگفتن. هی میگفتن حالت تهوع یعنی بارداری داره خوب پیش میره. اما اینا همش خرافات اشتباه قدیمیاست. من هی دعا کردم حالت تهوع بگیرم حالا میگم خدا غلط کردم. خیلی بده. خیلییییییی. استرسو از خودت دور کنو سعی کن اروم باشی. ایشالا بارداری راحتی خواهی داشت

به منم میگفتن. هی میگفتن حالت تهوع یعنی بارداری داره خوب پیش میره. اما اینا همش خرافات اشتباه قدیمیا ...

ان شاالله النا جون.مرسی از دلگرمیت  .والا از وقتی بتام‌مثبت شده بیشتر از هیجان و خوشحالی این استرسهاس که راحتم‌نمیزاره.اگه سونو برم و ساک و قلب بچه مو ببینم خیلی بهتر میشم.

خدایا شکرت  
@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

مبارکه ستاره جان. دوستم اناقال داده بود بتا شد هقت هزار، الان فکر کنم سه چهار ماهش هست، باید به ازمایشگاه میگفتی آی وی اف کردی. کجا انتقال دادی؟ ابن سینا بودی؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
بسلامتی مبارکت باشه😍😍انشالله با اولین انتقال باردار بشی کدوم مرکز رفتی؟ تعیین جنسیتی؟

ممنون عزیزم ایشالا .🤲❤...ابن سینا میرفتم اولش برا تعیین جنسیت میرفتم که فهمیدم همسرم مشکل داره ...قرار بود اگه نمونه همسرم خوب نباشه تسه شه که خداروشکر گفتن خوبه و نیازی نیس 

من فردا میشه روز ده

خب من فردا میشه هفت.به من گفتن ۸ مهر دوباره برم سونو.راستی شما کدوم مرکز میرید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی عزیزم منم دردم زیاد بود دوغو شوره شور میکردم میخوردم یه کم بهتر میشدم انشاالله کلی جنین پس ...

ممنون عزیزم ایشالا 🤲❤

گفتن نه تاش فلا لقاح پیدا کرده .....تقویتی هم اووژن و فولیک اسید و کیوتن و امگا ۳ و ویتامین ای خوردم