2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045634 بازدید | 684476 پست
خواهرم توبه کن به خدا پناه ببر، آخه خودت کادر درمانی بعد تند تند میری سایتهای غیر معتبر،بیام با ماهی ...

اونقد خودم رو با فکرای عجیب غریب نگران میکنم که.

زینب جونم ممنون که بهمون روحیه میدی و راهنماییمون میکنی.  

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اتفاقا قبول کن خیلی عالیه prp، و احتمال لانه گزینی رو بالا میبره گلی  روش انتقال شم ...

باشه عزیزم سری قبل هم چون فرش انتقال دادم 2 روز تا روز انتقالم بود دکتر برای همه امپول رو میزد اما برای من نشد اما خداروشکر مثبت شدم ...حالا میزارم به عهده خودش پس اگه گفت انجام بده نه نمیگم ❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
کدوم مرکز میرید؟

من مطب کارامو انجام میدم اما دکتر تو کلینک امید و بیمارستان بهمن هست 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خوبم تو چطوری نی نی در چ حاله؟من هنوز نرفتم دکتر برام بنویسه فک کنم من دیرتر برم من ۱۰ هفته و ۴ روزم ...

خوبیم خداروشکر ممنون عزیزم

من یازده هفته هستم دکترم همون هشت هفته که رفتم برام نوشت گفت هفته ی دوازده تا سیزده برو که من انشاالله 14 مهر میرم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم یه کوچولو شکم داشتم ولی قشنگ واضحه شکمم بزرگ شده ...البته فک کنم بیشتر بخاطر نفخ ویبوسته 

آره خب اونم بی تاثیر نیست من اگه شربت نخورم خیلی وضعیتم ناجوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۱۴ میرم.یادمه شما بتات خوب بود.شاید برا شما زود نباشه.

روز ۱۴ انتقال ۷۹۰ بودخیلی بالا هم نیست ولی تو برگه ایی که دادن نوشتن در صورتی که مثبت شدین هفته بعد از ازمایش برای مشاهده ساک بارداری بیاین مطب. منم دقیقا برای هفته بعدش نوبت گرفتم. امانمیدونم برم یا نه

همسر منم همینطوره.از من حساس تره.اصلا وسواس داره.خدا خودش صبر بده بهمون زینب جان من الان ۵ هفته م.ب ...

ببین عزیزم اصلا نترس. من خواهرم اصلا ویار نداشت بچشم سالم به دنیا اومد. من از ۲۹ روز بعد از انتقال حالت تهوعام شروع شده و هیچی نمیتونم بخورم. اصلا حالم خرابه. برو دعا کن ایشالا هیچ ویاری نداشته باشی

ممنونم عزیزم..🌹🌹🌹 حتما، توکل برخدا🙏🏻

به به مباااارکت باشه ستاره جون❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از جوابت مهربون من منفی شدم ایندفعه انشالله مثبت بشی و نی نی برات بمونه و بارداری راحتی داشته ...

به سلامتی عزیزم فقط امید داشته باش انشاله

@زینبی_بابا     عزیزم سوال پاشاجون این بود

ممنون نازنین جونم

همسر منم همینطوره.از من حساس تره.اصلا وسواس داره.خدا خودش صبر بده بهمون زینب جان من الان ۵ هفته م.ب ...

نه بابا منم روزای اول کمی تهوع داشتم الان خداروشکر اصلا

مگه حتما باید تهوع داشت😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین عزیزم اصلا نترس. من خواهرم اصلا ویار نداشت بچشم سالم به دنیا اومد. من از ۲۹ روز بعد از انتقال ح ...

والا هرکی زنگ میزنه حالمو بپرسه میگه تهوع نداری؟ویار چی داری؟میگم والا حس خاصی ندارم.یه خورده م اونا باعث میشن حساس بشم.

خدایا شکرت