2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آزمایشم منفی شد الان زنگ زدم پرسیدم کمتر از ۲ بود بتا

عزیزم خیلی ناراحت شدم، ناامید نشیا گلم، انشاءالله خدا حاجت دلتو بهت بده و به زودی دامنت سبز شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بله تحرک و تعداد متغیر هست. شوهر منم با دارو تغییری نکرد فقط با رژیم غذایی تعداد و تحرکش خیلی کم بهت ...

بین ۵ تا ۷ میلیون..

اگه تهرانی مرکز امید دکتر پویان اورولوژیست اونجاست خیلی تعریف میکنند ازش جنین شناسم دکتر سعیدیه و معروفه..البته برای همسرم که اصلا مرکز اقدامی انجام نداد و فقط نمونه گرفت برای همین ما اورولوژیست رو ندیدیم‌

اگه شرایط داری یک مشاوره برید پیشش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم همینطوره.از من حساس تره.اصلا وسواس داره.خدا خودش صبر بده بهمون زینب جان من الان ۵ هفته م.ب ...

خواهرم توبه کن به خدا پناه ببر، آخه خودت کادر درمانی بعد تند تند میری سایتهای غیر معتبر،بیام با ماهیتابه آنا 🍳🍳🍳🍳🍳؟؟؟ 

والا هر کی یه جوریه، هر بار حامله شدن یک نفر هم ممکنه با دفعه قبل فرق کنه

من یادمه بعد از سونو قلب اون تهوع ها اومدن سراغم، الهی نسیب هیچ کس نشه، والا سرت درد میکنه واسه درد سر

برو توکل به خدا از این روزا و خیال پردازی هاش لذت ببر😍😍😍 شاید مثل من دیگه تصمیم بگیری حامله نشی مجدد و فقط همین روزها رو یکبار تجربه کنی

سلام دوستان ...من هفته بعد پنج شنبه انشاله انتقال دارم دکتر ازمایش lh نوشت روز شنبه و قراره امپول پی ...

سلام عزیزم اتفاقا قبول کن خیلی عالیه prp، و احتمال لانه گزینی رو بالا میبره گلی 

روش انتقال شما جدید هست و به فال نیک بگیر، خیلی عالیه

ممنونم عزیزم😊😊چه میدونم ازمایشگاه گفت خیلی غیر طبیعی ۶۰۰۰  به من میگه مطمئنی پریودی ات یک شه ...

آخه اون که جواب رو بهت تحویل میده شاید اصلا سواد آزمایشگاه نداشته باشه و فقط تحویل بده 

بععدم خو نمیدونه میکرو کردی، لازم هم نیست بهش بگی

برو حالشو ببر، کیک درست کن بخوریم😜😜😜😜

بین ۵ تا ۷ میلیون.. اگه تهرانی مرکز امید دکتر پویان اورولوژیست اونجاست خیلی تعریف میکنند ازش جنین ش ...

ممنون از جوابت

عزیزم من رویان میرم.فعلا دوبار ارولوژ ویزیت کرده نظرش اینه اسپرم فریز کنیم تا برای میکرو چندتا بررسی روش انجام بدن اگه مناسب بود ک روز پانکچر همسرم نمونه میده اگه خوب نبود تسه میشه

خداروشکر ک نتیجه گرفتی خیلی امیدوار شدم

با اینکه از رویان راضی ام بین مام و رویان مردد شدم. چون یکی از بچه ها شرایطش تقریبا مشابه من بود رویان منفی شد ولی مام باردار شد.

البته شاید علت مرکز نبوده و شانسی بوده ولی خودش میگفت مام از یه قسمتی از بیضه که قبلا تسه نشده بود، تسه گرفت و جنین گرید آ تشکیل شد

ببخشید میپرسم از شونزده تا چندتاش جنین شد؟ باکیفیت بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بار سوم بود باراول منفی شد  بار دوم دو تا انتقال دادند یکی گرفت تو ۸ هفتگی قلبش ایستاد  ...

ان شاءالله که نیست فکرای بد نکن دلتو آروم کن که قراره نی نی های سالم و صالحی بغل بگیری برا ما هم دعا کن عزیزم 

خدایا شکرت
سلام دوستان ...من هفته بعد پنج شنبه انشاله انتقال دارم دکتر ازمایش lh نوشت روز شنبه و قراره امپول پی ...

کدوم مرکز میرید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم یه جور ویتامین هست و برای درمان کم خونی استفاده میشه، برای لخته هاي زیاد هم آزمایش های انعقادی ...

مرسی از راهنماییتون 

الان روز ۵ هستم قرار سد روز ۵ دوره بعدی ال دی رو شروع کنن ۵ تا مونده تموم بسه برم دکتر برای سونو و تجویز دارو به نظرتون زودتر برم یا همون موقع هم خوبه