2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست
عزیزم به سلامتی ایشالا کلی چنین تپل مپلی پسملی تشکیل بشه برات 😍😍راستی اول پی جی دی میکنن یا فریز م ...

به من گفتن اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز روالشون اینه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعداد اسپرم چطور؟ تو این مدت درمان تغییری توی وضعیتش ایجاد شده بود؟

تعداد هم کم بود طوری که گفتن فقط ای وی اف..

حقیقتش طب سنتی و زالو درمانی رو تحرک و تعداد تاثیر مثبتی داشت تا حدودی ولی تازمانی که استفاده میکرد.

ولی جراحی و داروی شیمیایی کلا روندش رو منفی کرده بود.

اره خداروشکر مورفو به نظرم با دارو تقویت میشه ولی جهش تقویت نمیشه برا همسر من تکون نمیخوره 

نه عزیزم احتمال تغییر مورفو خیلی کمه

ولی جهش و تعداد با دارو و رژیم غذایی تغییر میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم😊😊چه میدونم ازمایشگاه گفت خیلی غیر طبیعی ۶۰۰۰  به من میگه مطمئنی پریودی ات یک شه ...

تبریک میگم عزیزم، انشاءالله این دورانو به سلامتی طی کنی 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
به من گفتن اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز روالشون اینه

اینطوری خیلی خوبه استرس ادم کم میشه ..ایشالا ایندفعه کلی پسمل تپلی برات تشکیل میشه پرنسسات داداش دارمیشن 😍...هروقت حرف تعیین جنسیت میشه من داغ میکنم 😤😤😤ایشالا شماهابهترین نتیجه رو بگیرین 

تعداد هم کم بود طوری که گفتن فقط ای وی اف.. حقیقتش طب سنتی و زالو درمانی رو تحرک و تعداد تاثیر مثبت ...

بله تحرک و تعداد متغیر هست. شوهر منم با دارو تغییری نکرد فقط با رژیم غذایی تعداد و تحرکش خیلی کم بهتر شد.

یعنی حدود تعداد رو نمیدونی مثلا زیر یک میلیون زیر پنج یا بالای ده میلیونو...؟

ببخشید میپرسم همسر خودم یک میلیونه و اکثر بچه ها ک جواب  گرفتن مورفوشون پایین بود اما تعداد تقریبا خوب بوده. هیچ کیسی مشابه من نیست اینجا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینطوری خیلی خوبه استرس ادم کم میشه ..ایشالا ایندفعه کلی پسمل تپلی برات تشکیل میشه پرنسسات داداش دار ...

مرسی گلم انشاالله شماهم وروجکتو به سلامتی بغل بگیری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام  دوستان کسی میدونه قرص (IP_6)اینوسیتول هگزا فسفات برای چیه  وقتی قرار شد از ماه بع ...

عزیزم یه جور ویتامین هست و برای درمان کم خونی استفاده میشه، برای لخته هاي زیاد هم آزمایش های انعقادی خوبه انجام بدی و بله اگر نگرانی سونو برو و ببین زیادی آندومترت نازک نشده باشه 

البته اول از دکترت بپرس بهتره، چون شرایط کامل شما رو میدونه شاید اصلا نیازی به سونو نباشه

عزیزم من از قبلش سری قبل درد داشتم به خاطر استرادیول اما وقتی مثبت شدم که دردش بیشتر بود و سنگینی خی ...

ممنون از جوابت مهربون من منفی شدم ایندفعه

انشالله مثبت بشی و نی نی برات بمونه و بارداری راحتی داشته باشی منم احتمالا دوباره آبان برم برای انتقال

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان