2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

بچه ها یه سوال دارم من سه چهار روز اول انتقال سینه هام سفت بود ولی بعدا دیگه انطوری نبود کسی اینطوری بوده؟

همش فکر میکنم شاید اولش بارداری اتفاق لفتاده اما بعد همه چی خراب شده استراحتم کم داشتم اون مدت

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بچه ها یه سوال دارم من سه چهار روز اول انتقال سینه هام سفت بود ولی بعدا دیگه انطوری نبود کسی اینطوری ...

عزیزم منم یه روز درمیون هست.یه روز درد وسنگینی داره.یه روز نرم و بی درد.میگم نکنه اون درد وسنگینی هم بخاطر پروژسترونه وگرنه سنگین هم نمیشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ...من هفته بعد پنج شنبه انشاله انتقال دارم دکتر ازمایش lh نوشت روز شنبه و قراره امپول پی دی گراستیم بزنه داخل رحمم برای خونرسانی بیشتر من دفعه قبل انتقال دادم اصلا انجام نداد برام و دکتر گفت اگه مایل باشی سه شنبه هم prp کنبه نظرتون انجام بدم ؟اخه مگه امپول خودش خونرسانی نمیکنه ؟میشه از تجربیاتتون بگین 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من این سری قبل از انتقال فقط سی بی سی بود فکر کنم آزمایش نوشت همون موقع رفتم دادم. هپاتیت و اینا رو ...

ممنونم از راهنمایت گلم سری قبل فقط نگا کردن موقع انتقال آزمایشارو نبردن احتمالا این جدیده فقط اینو میخان

بچه ها یه سوال دارم من سه چهار روز اول انتقال سینه هام سفت بود ولی بعدا دیگه انطوری نبود کسی اینطوری ...

عزیزم من از قبلش سری قبل درد داشتم به خاطر استرادیول اما وقتی مثبت شدم که دردش بیشتر بود و سنگینی خیلی زیادی رو حس میکردم جوری که موقع خوابیدن اذیت میشدم من 10 هفته و 4 روز ایست قلبی داشت جنینم و من نمیدونستم اما درد سینم کاملا افتاده بود و اشتهام خیلی کم شده بود ...شما نگران نباش هنوز اونقدر هورمونات زیاد نیست چند روزه انتقال دادی گلم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
جهش ک خیلی خوبه به نظرم کلا ازمایشش خوبه

خب خدارو شکر منم نشستم تو اینترنت یه جستجو کردم دیدم مورفولوژی باید بالای ۴ باشه مال همسرم ۴.۹ بود تعداد اسپرمش هم بالای ۲۰ میلیون باید باشه که ۵۹ میلیون بود 

ولی پارسال موفولوژیش ۱ بود خیلی تقویتش کردم که بالای ۴ شد . تا پارسال دکتر جز ivf اصلا راه دیگه نمیگفت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
میدونم زیاده روی کردم.همش تقصیر همسرمه.میخره میاره که من بخورم قوی بشم.امروز بهش گفتم دیگه من نمیخوا ...

عزیزم حالا با یه بار دو بار هیچی نمیشه 

خداییش این وروجکا رو دست کم نگیر خیلی قوی تر از اونی هستن که ما تصور می‌کنیم، دیگه نخور همین 

امان از آقایون همسر 😬😬😬 من یه بار سینک رو شستم و پسرم رو چون دست تنها بودم و از روز حمومش گذشته بود، تو همون سینک حموم دادم، بعدش به همسرم گفتم 

دیدم میگه نه سینک فلانه آلوده است عفونت ادراری میگیره🧐🧐🧐🧐 اصلا کرک و پر وسواس ریخت😅😅😅😅

من امروز سینه م یکم دردناکه.۱۷ انتقالم.شما چی؟تهوع اینا نداری؟آدم نگران میشه.

من و شما با هم هستیم منم ۱۷ انتقال داشتم. منم یه روز بیدار میشم سینم سنگینه دلم درد میکنه و عجیبه که خیلی سفت شده. یه روز هم انگار نه انگار. انقدر کنجکاوم بدونم اون تو چه خبره که من هر روز یه حالم 🤣🤣🤣حالا من ۷ مهر وقت دکتر دارم برای سونو ساک زود نیست اون موقع؟ شما کی میری؟