2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
تی تی جونم مگه منو تو سه روز با هم اختلاف نداشتیم؟ خب چرا دکتر من اصلا راجع به تعداد ضربان هیچی نگفت ...

النا جونم چون قلبش کند بود گفت ضربانش چنده که اماده باشم...اخه چه دکتری برم؟ اونجا همه مدارکم هست...من فکر میکنم اون 10 روز پیش سونوی داپلر واژینال که کرد منو باعث مشکل شد...خوندم سونوی داپلر توی هفته های اول واسه جنین خیلی سنگینه...الکی الکی نوشت داپلر و هیچی هم ندید

دیگه توکل کردم به خدا النا جون...توی این هیسو بیس کلی ازمایش عفونی نوشته باید برم بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی لی لای مهربونم... اخه برای من چون پرخطر بود گفت...توی سونومم نوشت بریکاردیا

انشالله به حق پنج تن به سلامتی زایمان کنی و در آغوش بگیریش، اونوقت برای نی نی تو و نی نی نوشین با هم جشن پتو بگیریم. به خدا نی نی های با ناز شما ما رو هم نصف عمر کردن. به جون خودم اگه پیامت رو همون لحظه میدیدم میومدم ابن سینا پیشت، خیلی دلم گرفت گفتی یه گوشه حیاط نشستی داری گریه میکنی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برا منم دعا کن هر بار ک بخام یه سیکل شروع کنم، یک سال حدودا طول میکشه انتحاب دکتر، معاینه های مختل ...

فرضی جان من پیش دکتر حمدی که رفتم آزمایش برا من و همسرم نوشت و بعد سیکل رو شروع کرد.اصلا وقتی تلف نکرد.نمیدونم چرا هر دفعه برات یکسال طول میکشه؟.البته جمع کردن هزینه جای خود.منم نگران زمان بودم ولی همسرم خونسرد بود و میگفت عجله نکنیم.حالا بعد این همه عجله تازه بعد از ۴ سال به نتیجه رسید.

خدایا شکرت  
منو تی تی سه روز اختلاف داشتیم. منم دیروز رفتم سونو ضربان رو نگفت فقط گفت ضربان قلب رویت شد. الکی فق ...

منم همینو میگم. الکی جون به لب میکنن خیلی هاشون آدم رو. 

النا جونم چون قلبش کند بود گفت ضربانش چنده که اماده باشم...اخه چه دکتری برم؟ اونجا همه مدارکم هست... ...

سونوی داپلر واژینال با سونوی واژینال معمولی مگه فرق داره؟

انشالله به حق پنج تن به سلامتی زایمان کنی و در آغوش بگیریش، اونوقت برای نی نی تو و نی نی نوشین با هم ...

فرشته ای به خدا تو...خیلی نازنینی...خداحفظت کنه لی لا جون...دعاهاتم گیراس...برام دعا کردی دلم گرم شد نازنین😘😘🌸🌸

سونوی داپلر واژینال با سونوی واژینال معمولی مگه فرق داره؟

داپلر حرارت میده...با واژینال فرق داره ...من نمیدونستم بعدا به دکتر این سایت ساینا پرسیدم گفت نباید واسه 5هفته داپلر میکردن...دیگه نی نی من قوی شده...ابدیده داره میشه

فرشته ای به خدا تو...خیلی نازنینی...خداحفظت کنه لی لا جون...دعاهاتم گیراس...برام دعا کردی دلم گرم شد ...

فدااات تی تی جونم. من تو نت یه چرخ کوچولو زدم گفته پریکاردیت معمولا خودبخود برطرف میشه. دلت رو بسپار به خدا عزیزم. یعنی بعضی هاشون یه جوری قطعی نظر میدن که انگار نعوذبالله خدان

النا جونم چون قلبش کند بود گفت ضربانش چنده که اماده باشم...اخه چه دکتری برم؟ اونجا همه مدارکم هست... ...

من بازم میگم. گوشت دروازه باشه. از یه طرف حرفاشونو گوش کن از اون طرف فراموش کن. تو مواظب خودتو نی نی باش. استراحت کن. خودتو تقویت کن، خوب بخور. استرسم از خودت دور کن. مطمئن باش نی نی سالم میمونه. خدایی که بهمون داده خودش هم برامون نگه میداره. میدونم تا حالا کلی نذر کردی و بازم نذر کن. صلوات هم زیاد بفرست. مطمئنم نی نی موندنیه

توکلت بخدا!

هیچ کاری برای خدا سخت نیست!

دکترهاکه زبونم لال خدا نیستن!شاید دقت نداشت اون لحظه!

و یا اصلا تشخیصظ اشتباهه!

شما از طفل سه ساله امام حسین بخواه،ما هم برات دعا میکنیم.

برات صلوات میفرستم انشالله بیای و خبر خوب بدی🙏💚