2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
مرسی عزیز دلم. ایشالا مادر شدن تو خیلی زود و ما هم حسابی کیف کنیم‌. من بودم اینکارو نمیکردم. به هر ح ...

قربونت مرسی ازدعای خوبت. 😍😍😍

اخه چیکارکنم؟ لیلاجون سری قبل کم کاری کردن فولیکول زیادی نداشتم دوزشون کم بود واسه همین

سلام اع جدی؟ ببخشیدلابدخرابه ندیدم الهی خداروهزارمرتبه شکر خیلی خوشحالم برات دوست خوبم که ازانتظاردر ...

سلام مهربونم.ممنونم ازت.  ان شاالله قسمت شما و همه منتظرا.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما کسی نوبت از دکتر نصر داره که نخواد بره بده بمن؟خودم7ابان وقت دارم یکم دیره برام

اینترنتی اونجا ثبت میشه اسم ها نمیشه بگی کس دیگه ای هستم سیستم پیچیده ای دارن از اول در با شماره موبایل و اسم ذخیره شدت اجازه میدن بری داخل 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خداروشکر النا جووووونم....وای از صبح همه اش دارم دنبال پیامت میگردم...خداروشکر عزیز دلم...مبارک باشه ...

اره. دکتر من از ایناست که اصلا استعلاجی نمیده. میگه هیچیت نیست برو سر کار. خواهرمم قبلا مریضش بوده برا یه روز استعلاجی کلی چونه میزد، اما الان برا من یه ماه نوشته یعنی واقعا نباید برم. بعد یه ماهم باید دوباره برم ببینم نظرش چیه.

تو ساعت چند سونو داری؟ خیلی به فکرتم. مطمئنم نی نی تو هم حالش خوبه. ولی تو هم خیلی  مواظب باش. 

باشه عزیزم فقط برای تزریق امپول باید برم بیرون خواهرم سر کاره امروز 

اگه کمردردت زیاده تا خوب نشد بیرون نرو نهایت با یکی دوساعت تاخیر تزریق کن..

ان شاء‌الله که خیره و نشان مامان شدنت😍

واای نگو استرس ترلا جون بخدا از دیشب بیست بار بلند شدم همه اش به خاطر استرس روز پنج شنبه  از س ...

ای خدا کاملا می فهمم چی میگی ایشالله که میری آزمايش و با یه بتای عالی خوشحاله خوشحال میشی و ما رو هم خوشحال میکنی در ضمن وارد استرسهای مرحله بعدی میشی الهی آمین 🙏🏼🤣🥰