2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست
دیگه تو این تاپیک هیچکس نمونده جز من و شما و دارچین جون و مامانو سوفی و ستاره ۳۸و۶۸وآستاره و چند نفر ...

منو از قلم انداختی زهراجووون

این سومین انتقالمه دیگه توان ندارم بعد این😥😭

[QUOTE=156326729]منو از قلم انداختی زهراجووون این سومین انتقالمه دیگه توان ندارم بعد این😥😭[/QUOTا

ارهههههه یسری ها رو فراموش کردم 

ولی تو دعاهام بیادت هستم😍😍😍😍😍😍

الان انتقال دادی؟چندبار پانکچر شدی؟مشکلت چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه تو این تاپیک هیچکس نمونده جز من و شما و دارچین جون و مامانو سوفی و ستاره ۳۸و۶۸وآستاره و چند نفر ...

ان شاالله عزیزدلمممم ان شاالله بحق فاطمه زهراا...همه ی بچه های تاپیک مامان بشن بیاباخوشحالی بهمون بگن یااللع شکرررررررر 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منو از قلم انداختی زهراجووون این سومین انتقالمه دیگه توان ندارم بعد این😥😭

زی زی جون ان شاالله شما و همه اونایی  که ازمایششون ۱۳مهر هست مثبت بشن یاخدااا دل همه شونو شادکن.واستون لیزرهیچنک نکردن ؟؟؟ 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
فدات مهربونم دعا کن بیام بگم خاله شدی🥰😍👶😉

حتما از صمیم قلبم برا تک تک بچه های تاپیک میخوام

چون خودم با پوست و گوشتم این سختی هارو کشیدم، بحق علی اصغر همگی حاجت بگیریم، سال دیگه کرونا بره لباس علی اصغر کنیم تن نی نی هامون بریم مراسم

تروخدا برامن ویژه دعا کنین

من ۹ مرداد پریود شدم عزیز دلم. اولین روز از آخرین پریود ملاکه عزیزم نه آخرین روز پریود. درست محاسبه ...

وااای من داشتم باتلفن حرف میزدم حواسم پرت شد دقیقا میخواستم بگم اولین روز اخرین پریودت 🙈....برای من ۴مرداد بود خب شما ۵روز دیر تر ازمنی سونوهامون  برای سن جنینا درسته چون برای شما زایمانو زده ۲۱ اردیبهشت برای من زده ۱۷ اردیبهشت 

جاااااااااااانم مبارک باشه به سلامتی چشم و دلت روشن عزیزم انتقال شما کی بوده؟  من ۹ مرداد پری ...

عزیزم من ۱۴ تیر انتقال دادم و۲۸ تیر منفی بود ازمایشم ۴مرداد پریود شدم وطبیعی اقدام کردم باردارشدم 😍خودم حس میکردم باردارم ۵روز قبل موعدم بیبی چک زدم هاله خیییلی محو داشت که به زور دیده میشد روز موعدم که ۴شهریور بود نتونستم بیبی چک بخرم ۵ام بیبی چک زدم دیدم مثبته ۶ ام ازمایش دادم بتام ۲۸۸بود دیگه ازمایش دومو ندادم ۶هفته رفتم سونو واژینال  ساک وکیسه زرده دیده شد ولی جنین نبود که بعد دوهفته استرس دیروز رفتم خداروشکر صدای قلب فسقلیو شنیدم ...اتفاقا منم براساس پریودی ۱۳ اردیبهشت میشه زایمانم ولی دیروز توسونو زد ۱۷ اردیبهشت 

اونام خوبن ولی بقیه رو بگو می خوام با خود دکتر باشم

اره حتما همینکارو میکنم چون بدون نوبت رفته بودم ...خیلی هم شلوغ بود دکتر گفت انصاف نیس شمابخاطر یه سونو به این ساده ای ۴ساعت معطل شدی ...همه ان تی وانومالی وان اس تی داشتن هرکدوم کلی طول میکشید کلافه شدم واقعا 

سلام بچه ها چرا ضربان قلب نی نی من خیلی کمتر بود ؟ به تاریخ سونو هفت هفته ۱۲۷ بود . ۱۰ روز بعدش هم ...

سلام عزیزم نگران نباش فک کنم پسملیه یکم تنبل تشریف داره پسر منم ضربانش زیر ۱۴۰ بود ...اگه مشکلی باشه دکتر خودش میگه حالا برای شادن ۱۸۰ وخورده ایه مهم اینه که قلب کوچولوش میتپه 😍😍

چطوری مهربون ؟ سیکلت کی شروع میشه ؟

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم دقیق نمیدونم چون پریودام نامنظم شدن, ولی انشالله ابان پریودشم شروع میشه. فعلاکه هروزه کلی دارو میخورم فقط وروزانه یک عددمعجون

عزیزم دکتر من که گفت بزن. تو اینستای دکتر نصر هم دیدم که نوشته بود خانمهای باردار حتما باید بزنن

آره مامای پزشک خانواده که میرم پیشش هم گفت به ما گفتن بگید که خانومای باردار بزنن اما اگه دیر به دیر سرما میخوردی و مشکلی نداری نزن، حالا رو چه حساب و چرا نمیدونم، کلا آدمو دو دل میکنن☹️