2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
الهی که همیشه روزت با خبرای خوب شروع بشه بارانا جانم خداکنه اگر صلاح خداست ، موقع ان تی قلب اون یکی ...

ایشالله میشه عزیزم.بازم مبارکت باشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشین جان خیلی خیلی تبریک میگم...خداروشکر که اینطور دلت رو شاد کرد...فکر کنم همه ی بچه های تاپیک دعا ...

قربونت برم الهی عزیزم 

واقعا لطف و انرژی ای که شما دوستان برام فرستادین ستودنیه 

گاهی وقتا عزیز ترین کست حرفت رو متوجه نمیشه و رنجت رو درک نمیکنه اما یکی از فرسنگ ها دورتر پا به پات غصه میخوره و دعاگوته هیچ کس مثل بچه های این تاپیک به درد و رنج همدیگه واقف نیستن 

از همتون ممنونم الهی همیشه فقط شادی باشه تو تاپیک و همه و این شادی سهیم باشیم

الهی که تو هر مرحله ای هستی خدا پشت و پناهت باشه 

نازنین جونم ممنونم ازت الهی که خدا برات بهترین هارو رقم بزنه

فدات شم عزیزم مرسی دیروز هردومون  صدای قلب فندقامونو شنیدیم برای من تاریخ زایمانو زدن ۱۷ اردیبهشت برای شما ۲۱ ام ...البته من سزارینم احتمالا شماهم سزارین میشی جوجه هامون همسنن 😍😍😍😍

اون نی نیِ چهار هفته ای هم پسمل تنبلته 😍😍 انشالله رشدش کامل میشه خدایا شکرت

آخی نمیدونستم که پسملا تنبلن خدا کنه اگر صلاحه اونم رشد کنه 

خدا کنه برای ان تی که میرم قلب اونم بزنه ای خدااااااا یعنی میشه

نوشین جان من متوجه نشدم  یعنی اونی که ۸هفته و۴روز هست ماشالا رشدش نرماله؟ اونی که ۴هفته هست م ...

سن بارداری من بر اساس پریود ۸ هفته و ۴ روزه

یکی از ساک ها داخلش جنین بود همراه با ضربان قلب نرمال که سن اون بر اساس اندازه تقریبا هفت هفته بود یعنی حدود ده روز عقب تر از سن بارداری

اون یکی ساک سنش در حدود ۴ هفته بود و فاقد جنین و کیسه زرد که گفت یا تشکیل میشه یا دفع میشه خود به خود

قربونت برم الهی عزیزم  واقعا لطف و انرژی ای که شما دوستان برام فرستادین ستودنیه  گاهی وق ...

ممنونم عزیزم من تازه دوسه روزه جواب منفی انتقالم رو گرفتم دعام کن آخرین جنینام که انتقال میدم مثبت بشم انشالله

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
آخی نمیدونستم که پسملا تنبلن خدا کنه اگر صلاحه اونم رشد کنه  خدا کنه برای ان تی که میرم قلب او ...

ب خواست و اراده ی خدا برات بمونه👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سن بارداری من بر اساس پریود ۸ هفته و ۴ روزه یکی از ساک ها داخلش جنین بود همراه با ضربان قلب نرمال ک ...

اخرین روز پریودت چندم بود من ۴مرداد بودم ..منم باپریودی ۸هفته ودوروزم سن جنین دیروز ۷هفته و۳روز بود ۱۲ میلی بود اندازش 

وای نووووووشیییین خدایا شکرتتتتت، وای خدای من مبارکه مبارکه مبارکههههههه چقدر هیجان انگیییییز، عزیز ...

یک لحظه تا صدای قلب پخش شد انگار روح من بود که تو اتاق به پرواز دراومد دارچین

خدا الهی این لحظه رو نصیب همه بکنه 

خدا کنه بچه منم صحیح و سالم بیاد بغلم

عزیز دلم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم منم سر سقط قبلی اولش لک دیدم رفتم اورژانس سونو کرد دکتر زنان او ...

آره الی جون دکتر منم گفت بعید نیست به خاطر حرفای همون سونوگرافیست ، از شدت استرس دو روز بعد خونریزی کرده باشی. راست میگه چون دقیقا از سونو که بیرون اومدم پدرم دراومد اصلا کلا بهم ریختم 

اخرین روز پریودت چندم بود من ۴مرداد بودم ..منم باپریودی ۸هفته ودوروزم سن جنین دیروز ۷هفته و۳روز بود ...

من ۹ مرداد پریود شدم عزیز دلم. اولین روز از آخرین پریود ملاکه عزیزم نه آخرین روز پریود. درست محاسبه کردی؟

سلام خانومای مهربون من تقریبا دوهفته دیگه انتقال جنین دارم اگه سفارشی پیشنهادی چیزی داشتین بهم بگین خیلی ممنون میشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍