2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
زینبی جون گفت امکانش هست... اگه دوقلو دوست داری دعا میکنم دوقلو باشه😍😍😍

شوهرم که خیلی دوست داره وقتی گفتم یدونه انتقال دادن گفت خودوتا انتقال میدادن دوقلو بشه😀😄 اما خودم فرقی نکنه همین که مامان بشم و بچه سالم باشه برام کافیه

عزییییزم خیلی خیلی تبریک میگمممم       من همش یه حس عذاب وجدان داشتم که نکنه دلسرد ...

مرسی عزیزم منم خیلی دوست دارم زودتر مامان شدنت رو بشنوم الهی خدا همون طورکه منم شاد کرده شما روهم شاد کنه..نه عزیزم شاید اون لحظه ترس برم داشت ولی بعدش گفتم هر چی خدا بخواد همونه وما کاری ازمون برنمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم الهی این لحظه رو همه دوستان منتظر تجربه کنن🤲🤲🤲😭

سلام تبریک میگم انشالله که این ۹ ماه براتون به سلامتی بگذره و نینی رو بغل کنید

میشع از مسکلتون بگید که چی بوده و چه امپولی برا تخمک کشی زدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم.ممنونم.ان شاالله قسمت همه منتظرا. من چه قبل انتقال و چه قبلش میوه و سبزی و البته آب فراو ...

رحمتو با سیاهدانه ماساژ ندادی؟؟یا ورزش؟؟ینی ماکارانی و سیب زمینی ...؟؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه هاااا، هی بیایید باردار شدین، هی بگید بیبی چک منفی بود اما باردار بودین، هی بگید لکه و خونریزی دیدید اما باردار بودین، بگید اولش ساک نبود اما بعدا صدای قلبشو شنیدین (آخ نوشین خدا حفظش کنه، من گریه ام میگیره به این یکی فکر میکنم)...

بگید تو هررررر شرایط ترسناکی هنوز میشه امیدوار بود.. 

انقدر من انقدر نیاز دارم به امیدهای اینجوری...

امیدوارم با فندق هاتون به راحتی و سلامتی این دوران رو طی کنید.

سلام تبریک میگم انشالله که این ۹ ماه براتون به سلامتی بگذره و نینی رو بغل کنید میشع از مسکلتون بگید ...

ممنون عزیزم ....والله تا اونجایی که من ازمایشام نشون میداد مشکلی نداشتم ولی شوهرم اسپرمش ضعیف وتحرکش کم بود...آمپول حقیقتش نمیدونم چون پارسال پانکچر انجام دادم بعدم کلا هیچی از این چیزا سرم نمیشد😂😂 فکر کنم سینال بود ..اخه اون موقع بچه های نی نی سایت نمیشناختم که اطلاعات بگیرم

من پیش نصر ویزیت شدم ولی در نهایت رفتم پیش عارفی واسه خودم و شوهرم آزمایش نوشت و جواب همسرم اومد مو ...

ممنونم، بسلامتی ❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم یدونه النوا شش تا اچ ام جی که عضلانیه و سه تا ستروتاید دوتا هم برا ازادسازی که اسمش الان یادم نی

چندتا فولی دارید؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

دوستای عزیزم

کدومتون مرکز مام رفتید؟

پروسه تشکیل پرونده اش چجوریه؟

اول خانم ویزیت میشه بعد آقا؟

واسه کیفیت اسپرم ارولوژ چ اقدامی میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻