2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام خانما  من امروز انتقال دادم  فقط بعد از ظهر که میخواستم شیاف بزارم واژنم خیلی خشک ب ...

وای بسلامتی، تبریک میگم، شما دیگه مامان شدی😍

عزیزم اول تخلیه کن، دراز بکش یه بالشت بذار زیر باسنت، پاهاتو بگیر بالا،زانوهاتو خم کن ،مثل وقتی که میخوای معاینه بشی، بعد شیاف رو بذار و کاااامل فشار بده داخل،  تا یه نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه صبر کن. توی این مدت هرچیزی نیاز باشه جذب میشه، بقیه اش تخلیه میشه نگران نباش. فقط یه پد یا دستمال بذار که لباست کثیف نشه.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
وااااااااااای خدانگذره از سونو اولیه. پدر منو درآورد گفت با دقت ۹۵ درصد این به درد نمیخوره آمپولا رو ...

نوشین نمیدونی چقدر برات خوشحالم. اصلا اشک تو چشام جمع شده. برو از سونوگرافیه شگایت کن. خیلی بیشعور بود. یه نفس راحت کشیدم. الهی دلت شاد باشه همیشه. برا منو تی تی هم دعا کن لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم...برای منم خیلی دعا کنین...سه شنبه سونو دارم.  خیلی این روزا برام سخت میگذره

تی تی جان باور کن دلم خیلی روشنه. ایشالا پس فردا میای همینجا اعلام میکنی همه چیز خوبه. دیگه لک ندیدی؟ منم فردا میرم سونو. برا منم دعا کن

دوستان برای بار چندم میپرسم لطفا اگه کسی تجربه داره بگه نگرانم کسی بوده قبل پانکچر شکمش خیلی ورم کر ...

چندتا تخمک داری؟ کی باید پانکچر کنی؟ اصلا نگران نباش. شاید هایپر شدی. فقط وسیله سنگین‌بلند نکن، خیلی پله بالا پایین نکن. اگه به دکترت هم دسترسی داری بهش اطلاع بده. سعی کن پروتیین هم بیشتر بخوری

دوستان برای بار چندم میپرسم لطفا اگه کسی تجربه داره بگه نگرانم کسی بوده قبل پانکچر شکمش خیلی ورم کر ...

اره عزیزم من اینقد ورم کردم که نفس تنگی گرفتم تا بعد پانکچر هم چند روز اونجوری بودم .زیر دلمم درد میکرد

بعد تزریق اون حالت بهم دست داد .از صبح سرم درد میکنه و یکم احساس نفس تنگی دارم .

ان شاء الله که مشکلی نیست..

دوباره فشارت رو بگیر تا مطمئن بشی از فشارت....

سری بعد تزریق رو با احتیاط داشته باش....

اع جدی تبریزهست? یعنی دکترخوبیه؟ کلاواست 10دراومد؟ منم بیام تبریز پیشش چون شوهرم ترکه وتبریزی میتونم ...

آره.دکتر خوبیه و خیلی خوش اخلاق.برام ۱۰ درومد ولی غیر از پول داروهاو...گفتما.اگه قسمت باشه و بیای ان شاالله نتیجه میگیری.عزیزم پی آر پی تزریق پلاکت های خونت به داخل رحم هست.پذیرش رحم رو بالا میبره و احتمال مثبتی زیاد میشه.راستش مهربون جون من تا فردا آزمایش دوم بتا رو ندم خیالم راحت نمیشه.ان شاالله که دو برابر شده باشه.دعا کن برام.

خدایا شکرت  
چندتا تخمک داری؟ کی باید پانکچر کنی؟ اصلا نگران نباش. شاید هایپر شدی. فقط وسیله سنگین‌بلند نکن، خیلی ...

پریروز سونو شدم دکتر دقیق نگفت چندتاست تخمکام پرسیدم چندتاست گفت خوبه😥 گفت احتمالا ۴شنبه پانکچر میشم.فردا صبح میرم دکترم ببینه

مگه قبل پانکچر هم هایپر اتفاق میفته؟

ان شاء الله که مشکلی نیست.. دوباره فشارت رو بگیر تا مطمئن بشی از فشارت.... سری بعد تزریق رو با احت ...

کسی نبود منو ببره دکتر فشارمو نگرفتم .خدا کنه برم دکتر بگن قطعش کن یا لاقل هفته ای یک بار باشه اخه ی هماتوم مزاحم دارم .