2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
سلام بچه ها من سونو شدم عکسشم گذاشتم مرسی از همتون که این مدت منو دعا کردین من ۸ هفته و ۴ روز بودم ...

نوشین جون من مطمئن بودم خدا دلت رو نمیشکنه..

بچه ات خیییلی ناز داره ها، هواشو داشته باش😁😁

مراقب خودت باش و هزار بار تبریک میگم بهت😍😍😍😍😍😍

سلام‌دوستان خوبین. خوشین🥰🥰 چندتا از صفحات اخرو خوندم ولی اشنا ندیدم. ان شالله همه آشناهای من مام ...

عزیزم شما که مامان شدی برای ما هم دعا کن، اینروزا باید آزمایش بدیم.

ان شاالله که حال دلتون خوب باشه.

کار خوبه خُــدا درست کنه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که مامان شدی برای ما هم دعا کن، اینروزا باید آزمایش بدیم. ان شاالله که حال دلتون خوب باشه ...

ان شالله همه طعم مادرشدن رو بچشن🤲

خدا این گرفتاری رو نصیب همه بکنه😄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام خانما 

من امروز انتقال دادم 

فقط بعد از ظهر که میخواستم شیاف بزارم واژنم خیلی خشک بود به زور تونستم شیاف بزارم اونم عمقی نه همون اولش وقتی از خواب بیدار شدم همش ریخته بود بیرون طبیعیه ؟؟

روزای قبل راحت شیاف میزاشتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه امسال رو میگی که ۱۲ تا بوده دیگه. سال پیش آمپولم پیورگان بود.نتیجه ۴ تا تخمک شد.خب شاید سنم بال ...

آهان فکر کردم پارسال گونال داشتی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روغن سیاهدانه طبعش گرمه اشکال نداره؟؟ بقول شاعر: گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را در بغل ...

به شکم و رحم که نمیزنی یک کم ماساژ میدی دنبالچه و عضلات پشت رو برای تحریک روده..

حقیقتش من به خاطر خارش شدید و خشکی پوست شکمم به خاطر امپول هپارین شکمم رو هم چرب میکنم باهاش ولی کم..

توکل به خدا...

خداوند دل همه ی ما رو شاد کنه و نگرانی هامون رو کم کنه

سلام خانما  من امروز انتقال دادم  فقط بعد از ظهر که میخواستم شیاف بزارم واژنم خیلی خشک ب ...

مبارکت باشه و به سلامتی باشه😍😍

اره طبیعیه اونچه که باید جذب بشه جذب میشه ده دقیقه اول...