2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیزم مبااااارک باشه نی نی نازت  دیدی راحت شدی دیدی مامان شدی😍

وااااااااااای خدانگذره از سونو اولیه. پدر منو درآورد گفت با دقت ۹۵ درصد این به درد نمیخوره آمپولا رو قطع کنی این ساک هم دفع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااااااای خدانگذره از سونو اولیه. پدر منو درآورد گفت با دقت ۹۵ درصد این به درد نمیخوره آمپولا رو ...

الهی شکر من دلم روشن بود خیلی خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه عزیز دلم  🙏🏼😍

وااااااااااای خدانگذره از سونو اولیه. پدر منو درآورد گفت با دقت ۹۵ درصد این به درد نمیخوره آمپولا رو ...

عزیزم خیلی مبارک باشه...وقتی پیامتو دیدم که رفتی سونو برات همون لحظه صلوات فرستادم به نیت پنج تن که نی نیت سالم باشه...خدارو شکر😘😍

راستی خانواده شوهرت چقدر خوشحال شن واااای...مخصوصا پدرشوهرت من ندیده عاشقش شدم

فکر کنم من بیشتر ذوق دارم قیافه اونا رو ببینم🙈🙈

مباااارک باشه عریزم ایشالله خدا بهت ببخشه خیلی خوشحال شدم❤️❤️

خدایا شکرت 

نوشین جان تبریک میگم، دو قلو هست؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

نوشین‌جون‌من‌سردرنمیارم‌

انشالله‌که‌همچی‌خوبه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

من امروز مرگو جلو چشمام دیدم .😥

ساعت ۱۱ از خواب پا شدم مامانم میخواس بره جایی گفتم اول امپولمو بزن بعد برو ناشتا بودم .همچین که تزریق کرد درد هم داشت چون باس نم خیلی سنگ شده از بس امپول خورده یهو انگار یکی قفسه سینمو گرفت و فشار داد نفسم بالا نیومد هرچی میخواستپ نفس بکشم فقط سرفه میکردم تا ۵ دقیقه حالم به شدت خراب بود مامانم میخواست سکته کنه بعد کم کم خوب شدم هنوز یکم احساس درد تو قفسه سینم دارم خیلی بد بود حس کردم دارم میمیرم

مبارکههه عزیزنممم ایشالا بسلامتی بغلش  کنی 🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

نوشین به جون خودم باید یه شیرینی مفصل به بچه های تاپیک بدی. یعنی فکر نکنم کسی بوده باشه که دعات نکرده باشه. یک دنیا تبریک. مبارکت باشه مامان خانوم. انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

واااااای خدایا شکرررتتتتت 

تبریک مجدد نوشین جان 

اونروز تا شب ناراحت پدر شوهرت بودم 

همش برا شوهرم میگفتم پدرش برا نی نی تخت خریده نرده زده کاش معجزه بشه شاد بشه

چقددددر خوشحال شدم