2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
برای تقویت چه کارهایی میکنید؟

واقعیتش طب سنتی دارم میرم قبل انتقال اولم قصد داشتم برم بخاطر کرونا ترسیدم برم اما الان میرم البته دکتر طب سنتی که میرم خودش پزشک هست دکتر زرنگار به من که گفت سردی بدنتو گرفته نه با ای وی اف نه طبیعی رحم قبول نمی کنه جنین رو بهم سه هفته رژیم داد که لبنیات و مرغ و ماهی و نشاسته نخورم هفته ای یه بار هم طب سوزنی برام نوشت خدا رو شکر هفته پیش رفتم خیلی راضی بود واقعا هم خودم حس میکردم پاهام گرم شده چون همیشه یخ بود بعدش گفت حالا فقط شب ها سردی نخور و دوتا دارو داده و ماساژ پا و شکم و بادکش یه سم زدایی هم نوشته که هفته بعد برم انجام بدم ببینم چطور هست .

خودم هم هر روز نزدیک دو ساعت پیاده روی تند میرم تا خدا خیربخواد ان شاءالله. 

راستی کلا قند و شکر و روغن صنعتی هم چند ماهی هست حذف کردم جای مرغ بوقلمون و گوشت گوسفند استفاده میکنم سرخ کردنی و فست فود هم که حذف شده میوه سبزی جات استفاده میکنم

خدایا شکرت

@زینبی_بابا    

عزیرم میگه درمان دارویی ممکنه جواب نده و لولمو میخواد برداره با لاپاراسکوپی میگه برندارم بعدا جاش هماتوم یا چسبندگی بشه چیکار کنم کاش زود انلاین بشی همون بیمارستان پریشب رفتم باید برم که اموزشی دوباره اون رزیدنتای احمقو باید ببینم بیمارستان خصوصی هم گفت پنج تومن میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا     عزیرم میگه درمان دارویی ممکنه جواب نده و لولمو میخواد برداره با لاپاراسک ...

چرا ميخاي لوله رو برداري مگه چند هفته اي که دارو جواب نميده؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
۱۰دقیقه مونده به مامان شدن ملیکا😍😍 تروخدا سری بعد قبل از آزمایش بی بی بزنید که ماهم استرس نکشیم خ ...

شرمنده شدم واقعا.خودمم میخوام موهامو بکنم.حداقل کاش جواب مثبت باشه که ارزش اینهمه انتظار رو داشته باشه.فکر کنم شب سر شام ان شاالله جواب آماده بشه  

خدایا شکرت