با عرض معذرت از همه دوستان بخاطر این پست که اینجا گذاشتم. و با اجازه از کاربر @عشق۱۱۰   که بهم لطف داشت و یه روز این توضیحات رو در کمال مهربونی و صبوری برام فرستاد
کیوی رو که فقط حلقه حلقه کردم گذاشتم رو شوفاژ البته نه خیلی نازک که مثل کاغد بشه بعد خشک شدن برای سیب شربت درست کردم دو تا لیمو بزرگ رو آبشو بگیر با یه دو لیوان آب و یه لیوان شکر بزار رو گاز ۵ دیقه بجوشه شکر برای اینه که طعم لیمو ترش نکنه سیبو لیمو هم برای اینکه رنگش تیره نشه مثل یه شربت آب لیموی زیادی شیرین درست کن آب لیموشم واسه من تقریبا نصف لیوان باید تازه باشه آبلیمو که تلخ نشه اندازه شکر دست خودته زده بود یه لیوان آب یه لیوان شکر من شکر کمتر زدم واسه پرتقال یه لیوان شکر یه لیوان آب بدون لیمو بزار بجوشه پرتقالای حلقه حلقه شده رو چند دیقه توش غلط بده بزار تو آبکش آبش رفت پهن کن رو شوفاژ منم دفعه اولم بود درست کردم فقط حواسم نبود سیبه زیادی خشک شد شهداشم صاف کردم چند بار استفاده کردم سری اولو جمع کردم باز به بعدی ها همون شهد رو زدم نریختمش دور
راستی عزیزم شربتت رو بزار کامل سرد شه بعد سیب یا پرتقال رو بزار توش من دفعه اول داغ بود موز گذاشتم توش خراب شد موزام ریختم دور 🙄موزم مثل سیبه دستور شربتش
فقط میوه های سفت بگیر رسیده و نرم نباشن که خشک شن زشت میشن
کیوی نیاز نداره به هیچی موز و سیب باید تو شربتش آبلیمو تازه بزنی که رنگشون تیره نشه پرتقال همون نصف نصف آب و شکر بزن آبلیمو نمیخواد پرتقال بعد خشک شدن تلخ میشه اگه نزنی
در کل بین همه میوه ها فکر کنم فقط همین سه تا میوه شربت بخوان میوه هایی که در مجاورت هوا سیاه میشن و پرتقال که تلخ میشه