2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
قدیما میگفتن به دعای گربه سیاه بارون نمیباره.... قدیمیا میگفتن دعای یک ادم دلشکسته زودتر میگیره.. ...

اره یادمه عزیزم گفتی برام وگفتم ارامشتوحفظ کن. اره راست میگی خداخودش بحص مادرپهلوشکسته حاجت دل ماهارو هم بده اونها که چشم دیدن ندارن بترکن. 

استرس واسمون سمه وبعضیا استرس میدن الهی اون دنیا اب خوش ازگلوشون پایین نره. مرسی عزیزم ازدلداریت الان نشستم صلوات میگم اروم شم. 😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم حالت خوب شد ؟

خوبم عزیزم دیگه عادت کردم 

حالم شبیه پریودیه دردناکه 😓شما ستروتاید زدی عزیزم؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باورم نمیشه که بالاخره مثبت شدم. دوشنبه پیش ۱۷ شهریور انتقال داشتم الان عدد بتام خوبه؟ 

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

دست و جیغ و هورا مبارکت باشه عزیزم عالیه برای روز 11

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

تبریک تبریک تبریک.  ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم.

آزمایشت روز چندم بود؟

خدایا شکرت  
عزیز جان یعنی قبل از داروخانه اول بردید تامین اجتماعی(میشه بگید کدوم قسمت باید رفت)مهر کردن بعد رفتی ...

آره عزیزم رفتم تامین اجتماعی شهرمون قسمت تایید دارو دفترچه دادم بهشون پشت مهر کرد 

منم ۱۷ انتقال دادم.شنبه روز آزمایشمه.همش نگران بودم درست‌نشون نده.اونوقت حتما‌ نشون‌میده.

خدایا شکرت  
تبریک تبریک تبریک.   ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم. آزمایشت روز چندم بود؟

مرسی عزیزم روز ۱۱ انتقالم بود تقریبا من با شما و چند نفر دیگه هستیم که با هم انتقال دادیم من دوشنبه ۱۷ شهريور بودم

بچه هاخیلی دعاکنید دلم گرفته... خدالعنت کنه ادم بدذات وکثیف رو...  یکی توروی خودم گفت الهی بی ...

فقط میتونم بگم:

سنگ بدگوهر اگر کاسه زرین بشکست

قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود ...........

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم روز ۱۱ انتقالم بود تقریبا من با شما و چند نفر دیگه هستیم که با هم انتقال دادیم من دوشنبه ...

اینجوری منم وسوسه شدم بی بی چک بخرم.تست کنم.همین الان تست کردی ؟

خدایا شکرت  

مبارکه عزیزمممم روز چند انتقال از دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود