2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
فقط ارامش و توکل به خدا.... من هم بار سوم انتقالمه... خدا دل همه ی ما رو شاد کنه🤲⚘⚘

انشالله پبام بالاروبخون. 😭😓😓دلم یه طوری شدش

انشالله بزودی زودمامان بشی گلم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاخیلی دعاکنید دلم گرفته... خدالعنت کنه ادم بدذات وکثیف رو...  یکی توروی خودم گفت الهی بی ...

قدیما میگفتن به دعای گربه سیاه بارون نمیباره....

قدیمیا میگفتن دعای یک ادم دلشکسته زودتر میگیره..

به زودی باردار میشی و طرف رو شرمنده ی رفتارش میکنی...

اصصصصلا ناراحت نباش...

من هم تو هفته ی قبل نفرین ها و تهمتهای بدی رو از یک نفر شنیدم که فکرش رو هم نمیکردم..

دو روز خییلی حالم بد بود حتی تو تاپیک هم گفتم حالم بده..

بعد دوروز خودمو جمع و جور کردم و گفتم اون ادم سطحش خیلی از من پایین تره من برا چی خودمو به خاطرش ناراحت کنم؟

ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم زود به انتقال برسی و زودی هم مامان شی 🌹😍 مشکل ما هم ضعیفی ا ...

قربونت برم مهربون انشالله همه ی خانومای این تاپیک و همه ی مامانای چشم انتظار به آرزوشون برسن و مامان اولاد صالح و سالم بشن🤲🤲

نگران نباش گلی خداروشکر تعداد جنینات خوبه مطمئنم به زودی خبر مامان شدنتو بهمون میدی و خوشحالمون میکنی🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره میگیرن از همه  اره عزیزم

عزیزم شما انتقال دادی؟؟ چند تا جنین انتقال دادی؟ کدوم شهری؟؟ انشالله که ۱۴ روز دیگه بیای و مثبت شدنتو بگی خوشحال شیم و امیدوار به ادامه راه😍

حالا ناراحتم میگم چرا سونو نشدم من

عزیزم نگران چی هستی؟؟ به نظر من که چندان فرقی نمیکنه بخواد بگیره بدون سونو هم میگیره به خودت استرس نده و بذار نینی نازت با آرامش بچسبه به دلت

عزیزم نگران چی هستی؟؟ به نظر من که چندان فرقی نمیکنه بخواد بگیره بدون سونو هم میگیره به خودت استرس ن ...

اره عزیزم خودمم همینو میگم میگم خدا بخاد سونو چکارس.گاهی یادش که میفتم سوال میشد برام که چرا همه سونو شدن با اینکه دفه اولشون بود من نشدم

اره عزیزم خودمم همینو میگم میگم خدا بخاد سونو چکارس.گاهی یادش که میفتم سوال میشد برام که چرا همه سون ...

مرکز با مرکز فرقی میکنه مطمئن باش اگه با سونو انتقال دادن باعث مثبت شدن میشد همه جا این کارو میکردن پس زیاد تاثیری نداره که بدون سونو هم انتقال میدن 

من یادمه تو یه تاپیکی یه خانومی بدون سونو انتقال داده بود و مثبت شده بود 

مرکز با مرکز فرقی میکنه مطمئن باش اگه با سونو انتقال دادن باعث مثبت شدن میشد همه جا این کارو میکردن ...

تو همون مرکز بغل دستی هام سونو شدم دکتر من سونو نکرد.اولش متوجه نشدم بعد فهمیدم فقط من سونو نشدم به مسئول اونجا که گفتم گف حتما دکترت صلاح ندونسته.ولی مهم نیس توکل بخدا.

اره عزیزم خودمم همینو میگم میگم خدا بخاد سونو چکارس.گاهی یادش که میفتم سوال میشد برام که چرا همه سون ...

عمق رحم که اندازه گیری شده رو داشته باشن بدون سونو انتقال میدن

خدایا شکرت