2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، من امروز روز شش انتقال جنینهامه ، این سومین باریه که انتقال میدم. از دیروز درد زیرشکم مثل درد پریودی دارم ، دفعه های قبل که منفی شد هم همینطور بودم . خیلی حالم گرفته س. برای همه منتظرا آرزوی صبر و انرژی زیاد برای رسیدن به آرزوهاتون دارم.

منم تا دیشب دردهای پریودی داشتم و نفخ شکم . سینه هام هم خیلی سنگین ودردناک شده بود ولی از صبح که بید ...

بدون علامت بودن خیلی بهتره.با این علامتا آدم خیلی استرس میگیره.

خدایا شکرت  
سلام دوستان ، من امروز روز شش انتقال جنینهامه ، این سومین باریه که انتقال میدم. از دیروز درد زیرشکم ...

عزیزم من هم امروز ششمین روزه و برای بار سوم انتقال میدم و همین دردها دوروزه اومدن سراغم ولی یک نکته بگم بهت :

بار اول انتقالم تو اون ۱۶ روز انتظار هیییییچ علامتی نداشتم و منفی شد، بار دوم انتقال هم تو ۱۴ روز انتظار هیییییچ علامتی نداشتم ولی مثبت شد.(اخر هفته ی هشت سقط شد) ، منظور اینکه علامت داشتن و نداشتن نشانه ی خاصی نیست.

من خودم این انتقالم همراه شد با تنشهای خاص زندگی و نمیدونم این دردها و بی حالیهام به خاطر وجود این ناراحتی هاست یا اثر دارو ها یا اثر بارداری..

هر چی هست باید توکل کنیم به خدا فقط خداست که به درون رحمهای ما آگاهه حتی همون دکتری که جنین رو تو رحممون گذاشت نمیتونه شرح بده وضعیتمون رو و میگه هر چه خدا خواست من نمیدونم..

سلام دوستان ، من امروز روز شش انتقال جنینهامه ، این سومین باریه که انتقال میدم. از دیروز درد زیرشکم ...

ان شاالله که ایندفعه علامت مامان شدنه.همونطور که دوستان میگن علائم مامان شدن و پریودی عین همه.

خدایا شکرت  
آره تقریبا😉😉😉 دکتری یکی از رشته های علوم پزشکی رو دارم

وجودت تو این تاپیک واقعا غنیمته...خدا خیرت بده...

با همسرم مشاجره ای داریم تو این زمینه مربوط به انتقال که نخور راه نرو اینجوری نخواب و ...

سریع میگم دکتر گروهمون گفت ایرادی نداره از دکتر گروهمون پرسیدم گفت فلان..بعد سریع قانع میشه😁😁😁

وجودت تو این تاپیک واقعا غنیمته...خدا خیرت بده... با همسرم مشاجره ای داریم تو این زمینه مربوط به ان ...

عزیزم 😍😍😍😍 منم پارسال با همسرم کلی بحث داشتیم ولی قانعش کردم، باز مجبورم کرد که دکتر زنان خودم پیام بدم اونم گفت زندگیتو بکن، این چیزا از کجا در اومده 🤭🤭🤭🤭

عزیزم 😍😍😍😍 منم پارسال با همسرم کلی بحث داشتیم ولی قانعش کردم، باز مجبورم کرد که دکتر زنان خودم پ ...

بنده خداها استرس دارن دیگه ..

شوهرم فک میکنه وقتی راه میرم جنین میفته این سری بهش گفتم بابا رحم فضاش خاصه کشندگی داره خداوند اینطور قرارداده تا جنین محافظت بشه ما انتقال انجام دادیم از جزئیات خبر داریم اونی که طبیعی باردار میشه تا پریودی عقب نیفته متوجه نیست کلی کار میکنه پله بالاپایین میره و بارسنگین بلند میکنه اتفاقی برا جنین نمیفته اگه به حرفت بود که نسل بشر منقرض میشه..خدایی این بار کمی به من و حرفام اعتماد کرد راحت ترم گذاشت😁😁

الهی آمین🙏🙏ممنون از انرژی مثبتی که داری واسه من دعام کن خیلی محتاج دعام😍😍

من همیشه به یاد بچه ها گروه هستم دعا میکنم انشالله همه امسال جواب میگیریم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺