2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستاي گلم من امروز از دادم خدارو شكر مثبت شدم بالاخره 

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم منم پلی کیستیک هسم 30تاتخمک داشتم 22تاش شدجنین.. شماچی تو چ مرحله ای هسین انتقال دادین؟؟ ...

عزیزم برا منم ۲۰ تا جنین شد کردن تو ۳ تا نی تو بیمارستان بهمن دو بار انتقال دادم بتام رفت بالا افت کرد حالام یدونه نی بیشتر ندارم😥 دوباره رفتم تو سیکل ای یو ای اخه قبلا یه بار با ای یو ای باردار شدم ولی پوچ بود گفتم دوباره ای یو ای کنم دیروز تازه رفتم سونو بهم قرص داده

من خیلی امروز کمرم درد میکنه...خیلی نگرانم...نکنه چیزی شده؟! کمردرد و زیر دلم گاهی خیلی درد میگیره د ...

نگران نباش عزیزم من هم دو روزه دردهایی مثل درد شما رو دارم توکل کن به خدا🙏🏻🌹🌹دوستان میگن یا نشانه بارداری که اینطوره ان شاء‌الله و یا عوارض دارو..

موری جون ایشالله صدای قلب نازشو میشنوی و دلت گرم میشه...منم نمیخوام با ابن سینا ادامه بدم...میشه اگر ...

عزیزم شما از اول رفتید ابن سینا یا یه مطب دکترتون؟

راضی نیستید که نمیخواید تحت نظرشون باشید؟

مرسي عزيدم  مركز مام خانوما اگه تو امتخاب دكتر گير كردين توروخدا برين پيش نصر وقت تلف نكنيد&nb ...

شما قبلا پیش دکتر دیگه ای هم میکرو‌کردید؟

اولین بار پیش دکتر نصر ویزیت میکرو شدید؟

اولش رفتید مطب؟

@زینبی_بابا   سلام زینب جونم🌸  ممنونم که همیشه وقت میزاری و سؤالای مارو جواب میدی&nbs ...

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله قلب قشنگش رو می بینی و کلی شاد میشی 😍 😍 😍 😍 

عزیزم من خودم رویان بودم تحت نظر دکتر مشایخی تا نزدیک زایمان که خودش گفت تحت نظر یه دکتر دیگه خارج از رویان هم باشم 

منم پیش مریم اشرفی رفتم و فوق العاده بودن ایشون، زایمانم با خودش بود

اما دکتر دیگه ایی سراغ ندارم، برای بارداری پرخطر پیش پریناتولوژیست باید رفت

حالا چرا فکر میکنی بارداری پر خطر هستی؟؟ صرفا به خاطر ivf؟؟. 

عزیزم برا منم ۲۰ تا جنین شد کردن تو ۳ تا نی تو بیمارستان بهمن دو بار انتقال دادم بتام رفت بالا افت ک ...

یعنی سه بار انتقال دادی هیچکدوم از20تا نگرفت؟ 

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
عزیزم باید مجدد چند روز دیگه تکرار کنی نمیشه قطعی گفت

الان مگه نباید حداقل یه ساک دیده میشد؟ اندومترم 14 کم نیس برای شس هفته؟

بتا چی لازمه بدم ببینم رشدش چطوره؟

درد پهلو و اطراف ناف با یکم فاصله دارم اینو میشه گفت خارج رحمی لک اینا ندارم