2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

[QUOTE=155461825]به سلامتي عزيزم خيلي خوشحال شدم خداروشكر من با شمام فردا ميرم آزمايش.علايمي داشتي؟[/QUOTرحمم درد داشت اونم نه شديد بيخ رونمم كم 

سينم زياد 

دفعه هاي قبل خيلي بيشتر از الان علايم داشتم 

یعنی منو کشته چه تو قضیه درمان ناباروری انقدر برای من ناز کردش چه الان تو بارداری، یعنی خاطراتی برای ...

اره همین ذکر خیر دوران درمان رو گفتی یادمه که گفتین همش دست تنها بودین 😂

البته منم مسولیت کارا با خودمه ولی دیگه اون قسمت انرژی منفی رو ندارم خداروشکر روحیه میده لااقل 😂😂😂

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيدم  مركز مام خانوما اگه تو امتخاب دكتر گير كردين توروخدا برين پيش نصر وقت تلف نكنيد&nb ...

منکه خیلی بین انتخاب دکتر دودل هستم ......چون مشکل اصلی ما دی اف ای 35همسرم هست و میگن دکتر نصر دی اف ای رو قبول نداره ....به همین علت یکم پشیمون شدم....خیلی هم جنین شناس برام مهمه

[QUOTE=155461825]به سلامتي عزيزم خيلي خوشحال شدم خداروشكر من با شمام فردا ميرم آزمايش.علايمي داشتي؟[ ...

درد سينه داشتي؟ من جز چند روز كه يكم درد پريودي داشتم هيچ علايمي ندارم

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شالله به سلامتی بچتون بغلتون بگیرید

الهی شکر مبارک باشه انشالله سالم به دنیا بیاد شماباراولت بود مشکلت چی بود منم پنج شنبه امپولام شروع میشه

عزیزم بار اول میکرو بودی؟چندتاتخمک وجنین داشتید؟با پروسس هم مورفو صفر بوده؟ 

نه دومین پانکچر و انتقالم اولی پیش طرازی بودم ده تخمک و شش جنین و سه بلاست و منفی و سه تام بیمارستان ابان فریز این دفعه همده تخمک و چهار جنین که سه تا انتقال دادن گرید بی و سه روزه و چهارمی هم خراب شد در مورد پروسس نمیدونم نپریبدم

شوهر من وهمچنین خودم همینجور هستیم...خخخخخخ  منکه باورم نمیشه یه زمانی تو شکمم من بچه بیاد خخخ ...

منم همیشه میگفتم یعنی میشه منم مادر بشم، این قضیه خیلی برام دور بود،،،  ولی منظورم اینه اینجا همش میخونم همه همسرا حتی اگه ناامید هم باشن هوای همسراشونو دارن ولی همسر من اصلا نمیگفت آروم بیا برعکس همش میگفت عجله کن حتی روز انتقال هم میگفت زود بیا بیرون منو منتظر نزار نمیخواد یه ساعت دراز بکشی ، یا روز پانکچر میگفت چقدر طول کشید،  خلاصه مثل اون آدم کوچولو تو کارتون گالیله همش میگفت میدونم نمیشه نه اینکه یه انتقال منفی و یه ای یو آی منفی هم داشتم کلا فکر میکرد هیچ جوره نمیشه همش انرژی منفی و اعصاب خوردکنی داشت

نه دومین پانکچر و انتقالم اولی پیش طرازی بودم ده تخمک و شش جنین و سه بلاست و منفی و سه تام بیمارستان ...

بنظر میرسه مشکل از مورفولوژی اسپرم بوده ......انشاالله که هر چی خیره براتون پیش بیاد 

منم همیشه میگفتم یعنی میشه منم مادر بشم، این قضیه خیلی برام دور بود،،،  ولی منظورم اینه اینجا ه ...

چون ناامید بوده بنده خدا خخخخخخ و اگر هم امیدی داشته به رو نمیاورده که تو رو امیدوارنکنه.  

من از دست همسرم عااااصی شدم عین بچه یکساله