2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
فقط یکبار خوردم اونم کم دیگه ترسیدم ... روغن سیاه دونه و نشاسته هم گفت همون یه بار استفاده کردم ... ...

میدونم گلم، منم پیش دکتر طب سنتی میرفتم و هر بار کلی تجویز اشتباه و هر بار کلی صحبت می‌کردم که بابا این نسخه غلطه به فلان دلیل، آخر هم نمیدونم واسه چی پول ویزیت میدادم!!! 

الان دیگه اون قدر اشتباهات فاحش برام محرز شده که کلا اعتقادم رو به طب سنتی از دست دادم 

@زینبی_بابا     زینب جون من امروز ۹روز که از انتقال جنینم میگذره ولی هیچ حس وحال جدیدی ن ...

عزیزم منم همین جور بودم، اصلا بعد از انتقال خنده ام گرفته بود و باورم نمیشد انتقال داده باشم، بعد از iui یه درد و گرفتی تو رحم داشتم ولی واسه انتقال هییییییییییچ 

عزیزم اولین علامت بارداری فقط و فقط و فقط بالا رفتن تیتر بتا هست😉

ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍 😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم  به دلم افتاده تو با اولین انتقال مامان میشی این دفعه

الهی آمین🙏🙏ممنون از انرژی مثبتی که داری واسه من دعام کن خیلی محتاج دعام😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت برم ممنون انشالله همینطور که میگی بشه اهمگی مامان بشیم بیایم تعریف کنیم بخندیم

به امید خدا😍🙏

یه سوال دارم مهربون جون در مورد امضات گروه بنفش چیه منم ببر منم 73 کیلوام میخوام لاغر بشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله که کلی جنین توپولی برات دربیاد. جدی میگی؟؟ دارومگه چبا داشتی؟ من سری قبل سینال اف هاش ام جی ...

داروهاتون با اینکه ایرانی بود شده ۳۴۰۰😲

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بیهوشیش چقد طول میکشه؟؟

فکر کنم ۵ دقیقه خیلی کوتاه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت برم عزیزدلم راست میگی فقط وفقط ازخدا واباعبدالله بخواه ازحضرت عباسم من خیلی دلم میگیره این ذک ...

والا من متوسل شده بودم به بانو رباب مادر حضرت علی اصغر ، بی بی چکم هم روز حضرت علی اصغر زدم که مثبت شد الهی خدا به حق این بزرگواران خیر ومصلحت سر راهم قرار بده. فقط میگم کاش منفی شده بود از اول ، بعد این همه بی بی چک و آزمایش منفی نمیدونی اون روز چه حالی داشتم وقتی بی بی چک مثبت شد ، وقتی دوتا آزمایشای بتام عددش عالی بود .... فقط میگم کاش منفی بود اینطوری تو ذوقم نمیخورد الانم که نمیدونم رشد بچه متوقف شده یا نه موندم بین زمین و هوا

بابت این ذکری که بهم یاد دادی ازت خیلی ممنونم الهی که خدا دلت رو شاد کنه و دامنت رو سبز

خداروشكر عزيزم ديگه ايشالله سعي كن خيلي آرامش داشته باشي كه به اميد خدا اين روزا به سلامتي بگذره🙏🙏 ...

باور میکنی دل تو دلم نیست؟ به حق بزرگی و رحمت خدای مهربون فردا بشه یکی از شادترین روزهای زندگیت عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربون جان  اوایل بهم ریخته و کلافه بودم بعد خودمو جمع و جور کردم گفتم من هرکاری از دستم ...

هرروز میام سایت دنبال پستی میگردم که تبریک های مجدد بهت گفته باشن دوستان. اونی که داده خودشم بلده چطور نگهش داره. از خدا میخوام از شادی تو این تاپیک غرق در شادی بشه. آره موافقم غصه خوردن فایده ای نداره، کارایی که مربوط به تو بود رو به بهترین نحو انجام دادی، بقیش رو بسپار به خدای ارحم الراحمین عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم همین جور بودم، اصلا بعد از انتقال خنده ام گرفته بود و باورم نمیشد انتقال داده باشم، بعد از ...

ان شاالله که همین طوره واقعا سخت... انتظار هر چی خدا بخواد،🤲🤲🤲😍مرسی از دلداریت کلا انگار سندی تو این تاپیک هرچی بگی دل ادم اروم میگیره.....🥰😍🥰