2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
یه زندگی سالم بدون استرس  تغذیه سالم  منم هغته دیگه انتقال دارم روزی سه چهارتا میوه میخو ...

ممنونم عزیزم، انشالله 3 هفته دیگه بیای بگی نی نی چسبیده به دلت 😍😍

منم خیلی رژیم غذایی سعی میکنم رعایت کنم، گرمیجات و پیاده روی و آب فراوون

در مورد ماساژ شکم با روغن سیاه دانه و بستن شکم و اینا چیزی نشنیدین؟؟ خوبه یا بده 

سلام خانمای خوشگل چندجا دیدم نوشته واسه انتقال بادام نخورید کسی دلیلشو میدونه ؟؟ حالا بخوریم یا نه ...

بنظرم منظورشون بادوم زمینی بوده، به علت حساسیت زا بودن و اختلال در سیستم ایمنی خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن🙏� ...[/QUOTE] خوبه عزیزم آژانس هم راحتتری هم سریعتر...من ۳۱ام باید ازمایش اولمو بدم امید به خدا

خیر باشه ان شاء الله خوشحالمون میکنی...

من ۳ مهر آزمایشمه

خودت علائم نداری؟ بی حالی درد؟

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله این دفعه مامان میشی گلی عزیزم چند تا استرادیول داری؟احیانا همه رو با ه ...

ممنون فدات ... چهارتا استرادیول دارم خارجی هم پیدا کردم هر۶ ساعت یکی میخورم ... درطول روز حالم خیلی بدنیست ولی چند شبه بعداز شام گلاب به روت همه رو بالا میارم... شبها قبل از شام پنتوکسی فیلین میخورم ... نمیدونم چ زمانی بخورم که اینطور نشم

عزیزم لطفا نظرتم در مورد پی آر پی بگو که آیا موثره به دکترم پیشنهادشو بدم؟؟   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانوما هزینه انتقال چنده؟؟انتقال دردش چقدره؟؟؟من خیلی استرس دارم ضربان قلبم میره بالا حتی وقتی میرم ...

دردی نداره به من گفتن پاشو تموم شد خودم از اون همه استرس خندم گرفته بود

خدایا شکرت
ملیکا روز چندم انتقالی؟ من روز ششم هستم و حالم خیییلی بده، سردردهای مرموز، درد شکم تیر کشیدن ناف تا ...

من روز هشتم هستم.من فکر کنم روز ۵ بود که درد دور ناف داشتم .خود به خود خوب شد.نگران نباش.ان شاالله نشانه خوبیه.من از دیشب درد زیر شکم و دور ناف داشتم.تا صبح بهتر شدم.خدا خودش بهمون نظر کنه.ان شاالله که مامان شدیم عزیزم.

خدایا شکرت  

سلام دوستان من چندوقت پیش یه دکتر طب سنتی رفتم گفت توی سیکل انتقال سیاه دونه و پنج انگشت و ...واسه گرمی رحم و ضخامتش خوبه یعنی یه دارو بهم داد به اسم داروی هورمون چندتا گیاه قاطیه مثل سیاه دانه .پنج انگشت . رازیانه و .‌‌...

گفت پنجم تا دهم سیکل دم کن بخور 

ولی من میترسم هورمونهام بهم بخوره ... اخه همه اینها پرولاکتین رو بالا میبرن🤔🤔🤔

شماها استفاده کردید توی سیکل انتقال؟؟ 

اصلا پرولاکتین بالا بره توی لانه گزینی و بارداری تاثیر داره؟؟

روغن سیاه دونه چی؟؟

🤷‍♀️🤷‍♀️

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 @زینبی_بابا     تو رو خدا کمکم کن حالم خیلی بده، سردردهای مرموز دارم  بی ...

عزیزم ان شاالله نی نی داره جاشو محکم میکنه 😍😍😍

اصلا جای نگرانی نیست گلم، واکنش بدن هر دفعه به داروها متفاوته، برای همین اصلا نباید اهمیت بدی

یواش یواش داری وارد هفته دوم پرماجرای انتقال میشی، خیلی نسبت به هفته اول سخت تر میگذره، درکت میکنم