2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خانوما هزینه انتقال چنده؟؟انتقال دردش چقدره؟؟؟من خیلی استرس دارم ضربان قلبم میره بالا حتی وقتی میرم ...

پانکچر شدی؟؟

هفته ی پیش انتقال دادم ۱۵۰۰ دستمزد پزشک، ۸۲۰ آزمایشگاه، اگه با بیهوشی باشه ۴۰۰ برا بیهوشی...

به دکترت بگو با بیهوشی انتقال بده اگه استرس داری و ضربان قلبت بالا میره

ولی بدون بیهوشی هم اصصصصصلا درد نداره عین سونو واژیناله و زمانش هم کوتاه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مرضی جان سفید برفی چطوره؟ من پنج شنبه سونو شدم دوباره فقط یک ساک خالی بود اول هفته هفتم بودم گ ...

والا دخترم هنوز همونطوره، خیلی داره بهم سخت میگذره، بی خوابی ها نابودم کرده، مشکلات جسمی شده قوز بالا قوز، چند روز دندون درد دارم، کلا روزهای خوبی برام نیست 

عزيزم خیلی ناراحت شدم برای شرایطی که توش قرار گرفتی، از خدا میخوام بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه عزیزم، خدا پشت و پناهت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بستگی به بدن هر شخصی داره،  بیشتر اوقات دوتا جنین انتقال میدن یا اگه سن بیشتر باشه سه تا جنین، ...

مرسی عزیزم از پاسخت خدا حفظ کنه نی نی تو برات عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت بشم ایشالا قسمت خودت به زودی  همسرم مورفولوژیش بین ۲ و ۱ بود

منم همسرم تحرک و مورفولوژی پایینه خداروشکر که جواب گرفتی عزیزم بازم ممنون لطفا برای منم دعا کنید محتاج دعام❤

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیز مرسی هفته دیگه شنبه انتقالمه برام دعا کن...شما خوبی؟سینافکت و شروع کردی؟؟چندم باید بری سو ...

خب به سلامتی عزیزم.ان شاالله مثبته و مامانی

آره الان۱۰ روزه دارم میزنم.تو بازوئه و خودم میزنم خیلی برام دردآور و سخته ان شاالله همه نتیجه بگیرن از شر این داروها راحت شن.دیشب ال دی تموم شد و گفتن ۳۰ ام برم واسه سونو نمی دونم کی پری بیاد ولی نهایت روز سه پری میشه فک کنم.بعد انتقال تهران میمونی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کسایی ک پلی کیستیک هستن یعنی فولیکول ریز زیاد دارن؟ بعد کیفیت تخمکاشون ب نسبت پایین تر هست؟

ن کیفیت تخمکشون پایین نیست عزیزم و شرایطشون از اونهایی که ذخیره کم دارن بهتره ،ببین در واقع هر دختری در طول دوران جنینیش فولیکولاش شکل میگیره حالا یکی کم تر ،یکی بیشتر ،بعد از زمان شروع پریود این فولیکولها هر ماه شروع میکنن به آزاد سازی ،حالا اگر  تعداد فولیکولها بیشتر باشه یا به اصطلاح عدد amh زیادتر باشه (ذخیره تخمدان ) اصطلاحا میگن تخمدان پلی کیستیک یا pco ,که معمولا داخل آی وی اف جوابدهی خوبی دارن ،مگه شما پلی لاستیکی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2.8مال شما چنده؟  رویان رفتی هزینه انتقال نپرسیدی؟؟

عزیزم من برج ۴ پانکچر شدم ۴ تومن هزینه پانکچر بود دو تومن انتقال الانو نمیدونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستانی که جلوترین و زایمان کردین، یه سوال فنی؟ بعد از انتقال مودم روشن بود تو خونتون؟ یا با گوشی می ...

عزیزم.منکه زیاد گوشی دستم بود  تو نت

بچمم.خداروشکر صحیح و سالمه

نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹