2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
@زینبی_بابا     عزیزم من دارم از معده درد و نفخ میمیرم، تا جاییکه میدونم دمنوش نعنا نبای ...

آره گلم میتونی، فقط نبات هم فکر کنم قاطی کنی باهاش بهتره😉😉😉 ولی برای من معمولا نعنا جواب نمی‌داد

دوستانی که جلوترین و زایمان کردین، یه سوال فنی؟ بعد از انتقال مودم روشن بود تو خونتون؟ یا با گوشی میومدین؟دستورالعمل یا توصیه خاصی در مورد استفاده از نت دارین؟ یا الکی دارم سخت میگیرم 🤔

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون ماما دکتر نصر خانم دوستی که بارها تو گروه پرسش و پاسخ میدیم به کسایی که معده درد داشتن عرق ...

مرسی عزیز دلم. میخواستم بخورم اما ترسیدم راستش. پس یه استکان کوچولو میخورم. وای نزدیک بود جونم درآد خیلی درد داشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره گلم میتونی، فقط نبات هم فکر کنم قاطی کنی باهاش بهتره😉😉😉 ولی برای من معمولا نعنا جواب نمی‌داد

اااا ممنون. من همیشه فکر میکردم نبات تو بارداری بده، آخه گلاب به روت تو پریودی هام موقع درد میخوردم خونریزیم روون میشد و دردم آروم. واسه همین میترسیدم الان بخورم. چند روز پیش هم شوهر خواهرم نبات دو آتیشه خریده بود هی میگفت بیا یه ذره بخور برات خوبه، اما من نخوردم، البته نمیدونه باردارم

آره عزیزم، اون شماره هایی که گذاشته بودن تماس گرفتم گفتن نداریم، ممنون گلم    

نگران نباش، تا جاییکه میدونم الان گونال پیدا میشه، فقط باید هر چند روز یه بار داروخانه ها زنگ بزنی بپرسی. من ۱۱ تا ۷۵ دارم و تو یخچال نگهداری کردم از اول، اما همه دوستانی که ازم خواسته بودن خدارو شکر تو داروخانه ها پیدا کردن. اگه داروخانه ای پیدا کنم حتما بهت خبر میدم

عزیزم ببخش من جواب دادم .شربت لاکسی ژل نمی تونی بخوری؟ آنتی اسید هم هست

مرسی نازنینم که جواب دادی. آخه بدبختی یکی دوتا نیست که! گلاب به روت همینجوریشم بدون لاکسی ژل اسهالم، بخاطر سندروم روده تحریک پذیر. میترسم بخورم بدتر داستان شه. راستش عصر رفتم پیش آنکلوژ برای غلظت خون، بعد یه تلفن بهم شد که وحشتناک عصبانی شدم. جوری که از عصبانیت میلرزیدم، یعنی سر ضرب چنان معده دردی گرفتم که نگو. دولا دولا رفتم تو اتاق دکتر

فدات شم.خاهش میکنم.نگفتن ولی برین اونجا فک کنم خیلی راحت پیدا کنین چون هم گفته نبشه هم اینکه داروخون ...

ممنونم عزیزدلم خیلی به زحمت انداختمت به همسرم گفتم گفت میشناسم داروخونه رو

انشالله که هر چی تو دلته و از خدا میخوای بهت بده گلم❤🌹🌹😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیز مرسی هفته دیگه شنبه انتقالمه برام دعا کن...شما خوبی؟سینافکت و شروع کردی؟؟چندم باید بری سو ...

زی زی جان من یکشنبه انتقالمه یه روز بعد از شما انشاالله مثبت بشیم 

انوکسا هم دارین شما ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام زینب جون من یک هفته اس داروهای انتقالمو شروع کردم شب که میشه وحشتناک تهوع دارم دو سه شبه که بعداز شام سریع بالا میارم ...

داروهام استرادیول . پنتوکسی فیلین و ا اس ا و د۳ ..

من همراه با شام پنتوکسی فیلین میخورم بنظرت همون باعث این حال بدم نمیشه؟؟ چون شب که میشه حالم خیلی بد میشه ...

زمان مناسب خوردن پنتوکسی فیلین کی هست؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊