2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
بله پانکچر شدم نه نکردم نمیدونم هنوز دو دلم که انجام بدم یا نه با دکترم باید مشورت کنم ببینم چی م ...

عزیزم چندتا جنین شدبراتون؟خداحفظشون.انشاله به سلامتی زایمان کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دکتر به من اسپرین داده من مینورم وگفت جفتت پایین وفشارم ماه اول ۱۳ والان۱۵ بارداری ۱۲ روی ۷ هست ...

عزيزم من الان آسپرين ندارم فقط بارداري اولم آسپرين داشتم براي جلوگيري از غلطت خون هست اگر دكتر بهت داده حتما استفاده كن ، من از اول بارداري فوليك اسيد داشتم بعدش از هفته ١٢ به بعد تا هفته ٢٠ فوليك اسيد و پريناتال و الان هم پريناتال و آهن و كلسيم ، حتما حواست به فشارت باشه اگر يك موقع ١٤ روي ٩ شد حتما به دكترت خبر بده احتمال داره نياز به قرص داشته باشي ، اين بارداري فعلا خدا رو شكر فشار من خوبه ولي بارداري اول از هفته ٣٠ براي فشار قرص متيل دو پا مصرف ميكردم و بارداري قبلي هم از اول بعضي وقتها كه فشارم بالا ميرفت متيل دو پا ميخوردم .

ميشه لطفا به اين سوالم حواب بدين 

من اولين باره مي خوام وارد سيكل آي وي اف بشم 

دكتر گفت روز سوم پريود بيا 

مي دونيد براي چي بايد روز سه باشه 

آخه فقط يكشنبه و سه شنبه هست 

اگر روز سومم اون روز ها نيفته بايد چي كار كنم ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم من سنو داپلر قبل انتقال جنین  تو رویان دادم هیچ مشکلی نیود هر سری دکتر   رحمم و اندو ...

درست میگی.دقیقا منم همینطورم...فقط خدا میدونه که چرا نمیشه.دکترا که نمیتونن دلیل قاطعی بگن.

ميشه لطفا به اين سوالم حواب بدين  من اولين باره مي خوام وارد سيكل آي وي اف بشم  دكتر گفت ...

روز اول تا سوم برو. برا شروع سیکل میخواد سونو کنه و امپولاتو تجویز کنه. برا من امپولامو از روز سه باید مصرف میکردم

روز اول تا سوم برو. برا شروع سیکل میخواد سونو کنه و امپولاتو تجویز کنه. برا من امپولامو از روز سه با ...

اي 

ممنونم 

يعني مثلا روز دوم هم بشه مشكلي نيست؟

آخه پريودم خيلي منظم هم نيست كه دقيق بدونم كي ميشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

چهارشنبه آزمایش چی داری؟ من فعلا دارم دوتا آمپول میزنم با شیاف شبی یکی منتظر سونو بعدی هستم . خودمو ...

عزیزم آزمایش بتام روز چهارشنبه هستش.

نوشین نمی دونم چرا ولی من اصلا فکر سقط رو برات نمی کنم دلم روشنه که جنینت رشد می کنه به امید خدا🙏🙏

اع پس امپول خیلی خوبی هستش, منم میگم انشالله اینبارواسم بنویسن, این قیمتش چنده? خارجبه؟ من225مل میزد ...

من آمپول النوا رو ۲ تومن گرفتم با ۸ تا گونال فکر  کنم حدود ۳۳۰۰ شد اگر اشتباه نکنم

شما پیشنهادت رو به دکترت بده ولی دکتر با توجه به شرایط هر کسی بهش دارو میده و بهتره به دکترت اعتماد کنی

آهان 😉😉😉😉 پس هنوز شروع نشده اوکی. اگر شروع شد و لازم بود حتی 4 تا هم بخور روزانه ان شاء الله مام ...

انشأالله 😍🙏

مرسیی عزیزم از راهنماییت💓💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏