2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دکتر به من هم داد یکی.داروی خوبیه هم اینکه جای یک هفته تزریق رو برات می گیره و کمک می کنه فولیکول بی ...

مرسی عزیزم از جوابت یعنی دیگه فقط همین یک آمپوله؟ بمن گفته سوم پریود بزن و بعد پنج روز بعد بیا برای سونو. شما بسلامتی نتیجه گرفتین عزیزم با این آمپول

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم تعریف بلاست به تعداد سلول‌ها برمیگرده نه خارج شدن از پوسته. یعنی در هر صورت باید اول هش ...

بله رشد جنین تا روز پنجم یعنی همون تقسیم سلولیه درست.

اینکه میگی باید هشت سلولی بشه، بنظر درسته.. تا حالا بهش فکرنکرده بودم الان میبینم حق باشماست.

اینجوری ک کار خیلی سخت میشه مثلا من از هشت تا جنین فقط یه دونه هشت سلولی داشتم😫

یکی از خانومای سایت درمورد هچینگ برام توضیح داد. میگفت دو تا جنین داشتم یکی گرید بی سی بود و یکی دیگه بی، ک برام هچینگ کردن. یعنی گرید بی سی هم میشه هشت سلوبی باشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من فکر میکنم تعریف بلاست به تعداد سلول‌ها برمیگرده نه خارج شدن از پوسته. یعنی در هر صورت باید اول هش ...

عزیزم الان نت خوندم. خدارو شکروشته جنیتای کمتر از پنج سلول هچیوگ میشن

زونا هچينگ آزمايشگاهي نبايد روي هر جنينی انجام شود. بر اساس تحقیقات انجان شده، وقتي هچينگ بر روي جنين‌هاي سالم انجام شود، ‌احتمال جايگزين شدن جنين را در داخل لايۀ رحمي كاهش مي‌دهد؛ بنابراين هچينگ بايد در موارد مشخص و انتخاب شده صورت پذيرد. در اين گونه موارد،‌ فقط جنين‌هاي از پيش مشخص شده و بر اساس دستورالعمل مربوط، برای ميكرومانيپوليشن انتخاب مي‌شوند. 

• ویژگی‌های جنين:
  1. جنین دارای پوسته ضخیم (ضخامت زوناپلوسيدا بيش از 17 ميكرومتر باشد.)
  2. جنین با رشد و نمو آهسته و نامناسب (رشد جنيني در روز سوم كمتر از 5 سلول باشد.)
  3. ميزان فراگمنتيشن در جنين بيش از 20% باشد.
پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره خیلی کلا خوش ذوقه اما فعلا که قسمت نشده نوه اش رو بغل کنه  خدا ایشالا پدر و مادرت رو برات ...

ممنون عزیزم لطف داری تو. 

اینجورنگو انشالله اینبارحتمابغل میگیره, برای سلامت بدنیااومدنش صلوات میفرستم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

والا به نظر خودم‌لاغر نیستم قدم‌۱۷۰ وزنم‌۶۰ ولی اونا میگفتن لاغری من میخوام فریز کنم چون سقط مکرر ...

خب به نسبت من میگن لاغرتورو دیگه. 😂77کیلو. 

شمام مشکل انعقادی داری سقط میکردی؟ من مشکل ژنتیکی انعقادخون دارم زمان انتقال انوکساپارین میزنم

من هم سرویس طلام رو فروختم برای شروع درمان و مابقی رو دیگه خدا رسوند برامون البته ما چون راهمون هم د ...

خحخخ اخه من سرویس طلام رو قبلا فروختم حتی اونم ندارم. ۲۴ سالمه و شوهرم ۲۶

آره دفعه دیگه تا غربال گری اول فقط به مامان و بابام میگم چون واقعا گناه دارن اذیت شدن همه

سلام نوشین جان . واقعا حالتو درک میکنم چون خودم مثل حال و روز شمارو کشیدم پارسال و میدونم چشم انتظاری چقدر بده و بدتر از همه گذروندن این دو هفته است . خوشحالم از اینکه روحیه خوبی داری و مطمئنم خدا برات بهترین هارو میخواد . اشتباه منم پارسال این بود که تا جواب آزمایشم مثبت شد به همه گفتیم و از اونجایی که بعد از ده سال بود مثل بمب تو فامیل پیچید و همه زنگ زدن و تبریک و .... و بعدش که سقط شد چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد تا دو سه ماه جواب پس میدادم به همه که چی شد . تا جایی که کلا رفت و آمدم رو محدود و کم کردم و بعدش هم کرونا اومد کلا دور شدیم از همه . واقعا تا سه ماه نباید به کسی گفت جز نزدیک ها که تو این شرایط کمک حالن وگرنه بقیه بدونن یا ندونن چه فرقی به حال آدم میکنه همون بهتر ندونن

خحخخ اخه من سرویس طلام رو قبلا فروختم حتی اونم ندارم. ۲۴ سالمه و شوهرم ۲۶

نگران نباش درست میشه سنت هم کمه هنوز وقت داری😊

توصیه های دوستان تو تاپیک رو برای تقویت اسپرم رو مطالعه کن و انجام بده ان شاء‌الله وضعیت اسپرم خوب میشه و معجزه ی خدا شامل حالتون میشه و طبیعی باردار میشی🌹🌹 

۵ تا بازو 😑بعد سونو پانکچر پس کلی دارو اضافه میشه  منم اراده کاری دیگه ندارم خستم 🤪

5 تا بازرو رو دو روز قبل پانکچر زدم

آره حالا زنگ زدم گفتم چرا به من استرادیول دادید آسپیرین ندادید گفت آسپیرین برای وزن بالای 75 وسن بتلای 35 گفت شما رو مرزید اگه دوست داری ضرر نداره آسپیرین 80 بگیر همزمان روزی یکی بخور

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد  ...

عزیزم خیرش در این باشه انشاالله که دلت شاد میشه دختر خوب😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...