2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله کارهاتون عالی پیش میره ❤️❤️❤️ من خوبم ، خیلی خسته ام... امشب یک دل سیر گریه کردم به شوهرم گ ...

الهی بمیرم

خستگیت رو درک میکنم منم خیلی خسته ام ولی چاره ای نداریم باید تمام تلاشمون رو بکنیم که دیگه بعدا پشیمون نشیم

ایشالا حتما به نتیجه میرسی عزیزم 

عزیزم پانکچر کردی از حالت بهمون خبر بده. انشالله دست پر میای با یه عالمه تخمک سالم و تپل مپل

سلام لیلا جان

۱۳ تا تخمک داشتم ولی از کیفیتش دیگه هیچ اطلاعی ندارم

امیدوارم خوب باشن، توکل بخدا 

سلام عزیزم تازه برگشتم خونه بله پانکچر شدم ۱۳ تا تخمک داشتم

بسلامتی عزیزم ،انشالله همشون جنین بشه 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنوووون مامان سبحان تیکرت آبی شد پس گل پسر داری دخترت میشه یکی یدونه 😍😍😍 الان ۲۸ هفته ام ه ...

خواهش ميكنم عزيزم ، نگران نباش اصلا مطمئنم كه وزن ني ني ات خوبه ، بله عزيزم ني ني ام پسر هست ، دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه ولي همين كه بچه سالم باشه خدا رو شكر داره ، حالا ديگه خودم بايد خواهرش باشم ، البته من خودم هم خواهر نداشتم ولي يك دختر خاله دارم كه ١٠ ماه از من بزرگتر هست و واقعا كاملا مثل خواهر هستيم و بچه هامون هم خاله صدامون ميكنند ، حالا دختر همسن دختر من توي فاميل هست ان شا الله كه بتونن با همديگه مثل خواهر باشن . 😍😍😍😍