2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم ممنون خوبم والا فردا پانکچر دارم با دکتر عارفی  شما خودت چطوری؟ کاراتون خوب پیش می ...

انشالله کارهاتون عالی پیش میره ❤️❤️❤️

من خوبم ، خیلی خسته ام... امشب یک دل سیر گریه کردم به شوهرم گفتم دیگه ادامه نمیدم نمیخوام بچه 😔😔😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نظرشون اینه وقتی ازبیضه بگیرن dfiمیاد پایین؟ یعنی اسپرمی که ساخته میشه سالمه بعد تو بیضه dfiآسیب می ...

بله عزیزم

میگن اسپرم وضعیتش خیلی خیلی بهتره اگر از بی ضه بگیریم

میگن توی لوله ها کیفیتش رو از دست میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راست میگی هادکترداروخونم همینوگفت بهم دیداسترس دارم.  چقدرحرفت ارامش بخش بود خداخودش بهتری ...

درسته عزیزم قرص کوچیکه ،اووابوست اگر اشتباه نکنم کپسوله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نظرشون اینه وقتی ازبیضه بگیرن dfiمیاد پایین؟ یعنی اسپرمی که ساخته میشه سالمه بعد تو بیضه dfiآسیب می ...

عزیزم دوستانه بهت میگم صبر نکن تا dfi بیاد پایین ، هر روزی که تو صبر میکنی از کیفیت تخمکت کم میشه

اگر میخوای میکرو کنی زودتر انجام بده و حتما با تسه اسپرم بگیرید حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما با ۴ تا حالتون بد نمیشه؟؟ من از دیشب ساعت ۱ حالم خیلی بده تا الان .. اصلا نخوابیدم ...تهوع کشت م ...

من هنوز شروع نکردم که خدا کنه اذیت نکنه به دکتر بگو شاید راهی برات بزاره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@بهار213     عزیز دلم شما سینال اف زدین؟ نمیخوام واسه این کرونا جایی برم خودم میزنم  ...

آره سینال سر سوزنو‌که میزاری درجشو ‌تنظیم کن تزریق کن

عزیزم استرادیول برای ضخامت آندومتر و خیلی تاثیر داره بازم از دکتر سوال کن شاید برات کمتر کنه

می دونم ولی نمیخوام زیاد بخورم 

البته این نظر دکتر هم خیلی باعث هدر رفتن جنین میشه و اصلا کار قدیمی نیست طبق مقالات اخیر و خیلی از ج ...

عزیزم من این اطلاعات رو در اختیار دوستان میذارم شاید به درد کسی بخوره، بهرحال خوبه که نظر دکترها در جاهای مختلف دنیا رو هم بشنویم. اینها مستقیما حرفهای چند تا دکتر هست که خودم تحت نظرشون هستم و البته سورسهاش هم موجوده در اینترنت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
درسته پزشک های اینجا هم به همین کار معتقدند که با وجود بیوپسی dfi نقشی نداره عزیزم یه سوال شما با سی ...

عزیزم من تقریبا یکماه قبل از شروع سیکل dhea رو شروع کردم

یعنی یکماه قبل از اولین روزی که گونال رو شروع می کنم

تا روز پانکچر

ولی بعدش حتما قطعش کنید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره سونو کردم گف ۳الی ۴تا فولیکول خوب داری بقیش ریز هستن.بعد تصمیم گرف پانکچر بشم.۳تا کشید که دوتاش ...

ای بابا انشاله هر 2 حدالقل جنین بشه ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین