2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام دوستان شبتون بخیر  شما بعد سونو آنومالی تا ۳۰ هفته چه سونوهای ضروری رفتین به جز اکو قلب&n ...

من ۲۸ هفته سونوی وزن رفتم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا کیفیت بارداریمون طوریه که گویی باید تا اخر استرس داشته باشیم... خدا به خیر بگذرونه... شادن جون ...

درست میگی عزیزم، این حساسیتا هم همش بخاطر سختیایی هست که کشیدیم برای همین کنترل کردنش برامون سخته

توکل به خدا خودش کمک هممون کنه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی برای یبوست هم شیر داغ و هم شیر سرد رو امتحان کن. یع کدومش بالاخره راه میندازه

دوتاشو امتحان کردم عزیزم متاسفانه جواب نداد😞

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مثل منی

من روزانه نصف کاهو با روغن زیتون، کلی هلو،دو تا گلابی، خیار،گوجه، الو خورشتی و انگور بی دونه و شربت لاکسب ژل تو برنامه هر روزمه ولی باز یبوست شدید

شیر به منم بی اثره چه سردش چه گرمش 😂

خواهش 
شربت momاستفاده کردی؟ مرکز ما بعد انتقال این شربت رو داد و گفت اگه یبوست شدید استفاده کنید.

من هم لاکسی ژل و هم لاکتولوز رو اماحان کردم ولی بی اثره

ببخشیدا دیگه ک و ن م داره پاره میشه از یبوست 😂😂

خواهش 

یه کم خاکشیر بخور و تخم شربتی حتما بهتر میشی نشدی دیگه لاکسی ژل شربتشو بگیر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون عزیزم تا حالا که اوکی بوده والا من تازه فردا پانکچر میشم عارفی گفت فک کنم ۱۰ تا تخمک میدی ...

سلام ...خیلی خوشحالم که داری پانکچر میشی امیدوارم زودم انتقال بدی و باردار برگردی سر خونه زندگیت عزیزم❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خییلی سخته درکت میکنم... انجیر بگیر شب خیس کن تو شیر و صبح شیر رو بخور ناشتا..

انجیر تازه الان که فصلشه، هر روز شوهرم از باغ میاره

بخدا روزی ۷،۸ تا میخورم بازم همونم

اصلا نمیدونم این همه استعداد یبوست از کجاست

جالبه روزی ۸،۱۰ تا لیوان ابم میخورم

خواهش 
عزیزم شما با دکتر نصر هستید؟

عزیزم من با دکتر نصر هستم. خیالت راحته راحت من دوشنبه انتقال دادم پیششون خود دکتر هم بودن. مطمئن باش برای پانکچر و انتقال خود دکتر هستن ممکنه برای ویزیت گاهی نباشن که معمولا سمینار هستن یا عمل دارن برای من هم پیش اومده که برای ویزیت نبودن. ایشالله که برات بهترینها پیش بیاد نگران نباش 😘