2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
نه  روژان جون.به نظر من اگر هم مشکلی برامون پیش اومده باشه جدیده وگرنه بعیده توی بررسی های قبلی ...

عزیزم من سنو داپلر قبل انتقال جنین  تو رویان دادم هیچ مشکلی نیود هر سری دکتر   رحمم و اندومتر می گفت خوبه

جنین ها  ۴تا ۵ روزه پس اسپرم و تخمک خوب بوده 

فقط لانه گزینی صورت نگرفت اینم از شانس و بخت برگشته  منه 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.ایشالله که کلی جنین خوب داری.اوکی بودی با عارفی؟چون تو جریان کارهات بودم پرسیدم   چ ...

ممنون عزیزم

تا حالا که اوکی بوده

والا من تازه فردا پانکچر میشم

عارفی گفت فک کنم ۱۰ تا تخمک میدی

دیگه نمیدونم واقعا چی میشه

آره بهش یاد بده اینجوری بهتر هم هست ،برای بعدا هم دیگه یاد گرفته،گاهی هم میتونی بگی مامانت برات بیار ...

باشه عزیزم اینکار رو می کنم یادش میدم برنج اینجورچیزا. سری قبل کلا خانه مادرم بودم هی غرمیزدبریم خونمون بزار ببینم اینبارچه میکنه سری قبل خیلی پله داشت خونمون اینبارعوض کردیم10تاپله داره ببینم چه میکنه

ممنون عزیزم تا حالا که اوکی بوده والا من تازه فردا پانکچر میشم عارفی گفت فک کنم ۱۰ تا تخمک میدی ...

عزیزم امپول چی زدی برا پانکچر؟

تقویتی چیزی خوردی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
النوا ستروتاید  ام اچ جی دیشب هم دوتا امپول دیگه به بازوم زدم که اسمش یادم نیست کیوتن خوردم ...

وای من اصلا نشنیدم اینارو

فکر میکردم امپول یا سینال هست یا گونال

الان امپولهای شما خارجیه؟

انشالله که به امید خدا همه تخمک هات با کیفیت عالی باشن و همشون برات جنین های تپل بشه😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون عزیزم تا حالا که اوکی بوده والا من تازه فردا پانکچر میشم عارفی گفت فک کنم ۱۰ تا تخمک میدی ...

خدا رو شکر خیلی خوبه۱۰تا عزیزم.خیره ایشالله

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
گلم استرس برات خوب نیست ریلکس باش ازاینجابه بعد دیگه حرص نخور بیخیال باش خودتو بسپار به خدا حتی اگر ...

دکتر سعیدی جنین شناس مرکز باروری امیده و میگن کارش خیلی عالیه و ظاهرا بابرخی مراکز دیگه هم همکاری داره.

خانم ها لطفا جواب بدید امشب خون و لک دیدم فردا روز اول پریودم میشه یا امشب؟

بله از ساعت ۴ به بعد پری شدی فرداش روز اول حساب میشه دکتر ابن سینا بهم گفت

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی