2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها لطفا جواب بدید امشب خون و لک دیدم فردا روز اول پریودم میشه یا امشب؟

فردا عزیزم. دکتر من گفت لک بینی جز روزای پریودی نیست. بکی از بچه ها هم گفت دکترش گفت پریودی قبل از ۶ عصر یعنی امروز روز اوله، بعد شش عصر یعنی فردا روز اوله

فردا عزیزم. دکتر من گفت لک بینی جز روزای پریودی نیست. بکی از بچه ها هم گفت دکترش گفت پریودی قبل از ۶ ...

ممنونم عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دیگه با مام دکتر نصر کار نمیکنه؟؟؟ خود پرسنل گفتن عزیزم؟؟

نه پرسنل نگفتن چند تا از مریضا میگفتن از پرسنل که میپرسیدیم میگفتن برای دکتر کار اورژانسی پیش اومده رفته بیرون

به نصف پرسنل اونجا پیام دادم پرسیدم حالا جواب بدن  دکتر اگه جایی نره باید اعلام کنه کلی مریض د ...

من به اون دکتری که رفتم پیشش گفتم من میخام تحت نظر دکتر نصر باشم گفت برای پانکچر و انتقال خودش هست

نه پرسنل نگفتن چند تا از مریضا میگفتن از پرسنل که میپرسیدیم میگفتن برای دکتر کار اورژانسی پیش اومده ...

کلا شهریور که میشه خیلی از دکترا سفر کاری اینا میرن 

انشالله خودش رو ببینم امشب پریود شدم باید دارو از فردا مصرف کنم وقت بگیرم از کلینیک 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چقدر استرس گرفتم اصلا میخوام گریه کنم اولین بارمه دارم پانکچر میشم از اون ور میترسم نصر نباشه من دار ...

عزیزم نصر هستش من پنجشنبه مام دیدمش نگران نباش

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام خانم‌ها من فردا پانکچر دارم با دکتر عارفی بیمارستان بهمن بیهوش میکنن؟ چقدر طول میکشه

سلام عزیزم.ایشالله که کلی جنین خوب داری.اوکی بودی با عارفی؟چون تو جریان کارهات بودم پرسیدم  چندتا تخمک داشتی گفت بهت عارفی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اره واقعا دکتر خیلی ملاک نیست چون بار اولمه کمی اضطراب گرفتم وگرنه همه دکترا تو مام به نظرم خوب ...

گلم استرس برات خوب نیست ریلکس باش ازاینجابه بعد دیگه حرص نخور بیخیال باش خودتو بسپار به خدا حتی اگر روز پانکچر یه دکتردیگه بود بجای نصر ....چون مهمممترین چیز آرامش داشتن هست 

راستی گلم مگر مام بهترین جنین شناس رو داره؟

تو تهران کدوم مرکزبهترین جنین شناسس رو داره؟