2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی استرس گرفتم و نگران شدم...گفت جنین و قلب و فتال پل و این چیزا نیست...میتونه پوچ باشه...توروخدا ...

نه عزیزم زود رفتی حتما، چندم انتقالت بود امروز؟ هفته ی پنج فقط ساک دیده میشه

درباره میوم من اطلاعات ندارم ولی انشاالله که مشکل خاصی نیست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

منم پنج هفته رفتم فقط كيسه بدون جنين ديده شد. بعدم گفتن دو هفته ديگه بيا براي قلب، اصلا نگران نباش

استراحت كن

نزديكي نكن

غذاي مقوي بخور مثل موز و شير و مويز و مغزيحات مثل بادام

پله بالا پايين نكن

موارد بالا رو دكترم گفت تو دو هفته قبل تشكيل قلب رعايت كنم

اميد خدا شما هم قلب كوچولوشو ميبيني

یا خدا😢😢😢 من دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم اگه اینو بهم بگن😭😭😭

چرا استرس گرفتی گلم ؟همیشه صفر بودن به این معنی نیست که آدم نتیجه نگیره ،توکل کن به خدا ،تو دیگه وارد سیکل شدی انشالله جنین خوب برات تشکیل میشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا من دیگه تو سیکلم  دکترم هیچی نگفت فقط دکتر جنتی به همسرم سینال اف داد گفت تا شروع سیکلت ...

عزیزم ،همسرتون مشکل هورمونی داشتن ؟یا به خاطر مورفو آمپول داد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان ، من روز دوم انتقال هستم . سابقه زخم اثنی عشر دارم و از امروز صبح درد شدید معده دارم . شیاف پروژسترون و قرص آزیترومایسین استفاده میکنم . برای معده م چه دارویی استفاده کنم؟

عزیزم بگرد انشاءالله پیدا میکنی من همین امروز گونال خریدم من خودم سمنان  از بهشهر پیدا کردم 5ت ...

ممنون عزیزم چشم لازم باشه دیگه حتمامیگردم پیداکنم چارمون چیه دیگه. اره خیلی گرونن ولی من یادمه سری قبل میخریدم75واحدی بودن وسوزناش مزخرف

به امید خدا عزیزم😙😙😙 آره خداروشکر قلبش تشکیل شده ولی صداشو برام نذاشت، 14 مهر نوبت دارم برای سون ...

ای جانم چشم حتماقابل باشم همیشه دعات میکنم انشالله بسلامتی بغلش بگیری گلم. 

من زیاد از داروهاچیزی نمیدونم موقعی که میخواستم تخمک کشی کنم داروهامfhوسینال و ستروتاید بود با قرص ل ...

خداروشکر عزیزدل نتیجه گرفتی همشهری منم دعاکن حال دلم خیلی پرازاسترس واضطرابه دعاکن منم اینباربحق اباعبدلله بچه دارم  

انشالله زایمان خوب وسالم پشت سر بگذرونی, الان استراحتات چطوره؟ 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

ببخشید میشه بگید رژیمتون چه جوریه منم دکتر گفته باید بزنند کم کنم الان ۸۴ هستم قدمم ۱۵۶اما اصلا فقط ...

متاسفانه منم زیاداراده ندارم الان قبلا داشتما63کیلوبودم الان بعدای وی اف اول اینطورشدم وپایین نمیارم. 

فعلاعضونمیگیرن با برنامه مانکن یاکرفس کالری شماری میکنیم وبه تاپیک وسرگروه خودمون خبرمیدیم چیاخوردیم ونخوردیم اون مضررات رومیگه که رعایت بهترکنیم

چرا استرس گرفتی گلم ؟همیشه صفر بودن به این معنی نیست که آدم نتیجه نگیره ،توکل کن به خدا ،تو دیگه وار ...

ایشالا عزیزم 

ممنون از لطفت

ایشالا همه بچه های تاپیک از جمله من نتیجه بگیریم 💕❤️🙏🏻