2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست

بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا ببینیم پر میشه یا پوچه...یه چیز بد دیگه هم دیده شد که نمیدونم یعنی چی...توروخدا کسی میدونه؟ یه میوم anterior subserosal myoma اندازشم 20 در 17 میلی متره...خیلی نگرانم...این چیه...نکنه روی بچه اثر بذاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

سلام گلم انشاالله که خیره 

در مورد میوم که جای نگرانی نیست فک کنم قسمت بیرونی رحم هست وسایزشم کوچیکه

خیلی استرس گرفتم و نگران شدم...گفت جنین و قلب و فتال پل و این چیزا نیست...میتونه پوچ باشه...توروخدا ...

عریزم شما مگه چندم انتقال جنین داشتی؟ یه کم زود نرفتی؟ فکر کنم یه هفته زودتر از من انتقال دادی.

بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

تی تی جونم توکلت بر خدا

معمولا ۵ تا ۶ هفته بعد از انتقال باید رفت

زودتر بری ممکنه دیده نشه

نگران نباش

خواهش 
پانکچرم بیمارستان بهمن هست وای واسه معاینه مطب میرفتم

کجا از اسپرم دادی؟ مورفو رو صفر زده؟

اگر ابن سیناست نگران نباش کلا ابن سینا مقادیر زیر یک دو رو صفر میزنه، ولی مثلا شما فرض کن ۵۰ ملیون اسپرم داره همسرت، اگر ۰.۰۰۵ هم مورفوش باشه، یه چیزی حدود ۲۵۰۰۰ اسپرم وجود داره و لااقل یه تعدادی جنین بهتون میده

خواهش 
خیلی استرس گرفتم و نگران شدم...گفت جنین و قلب و فتال پل و این چیزا نیست...میتونه پوچ باشه...توروخدا ...

عزیزم چند هفته بودی ؟؟

شاید زود رفتی 

انشاالله که دفعه بعد رفتی قلب کوچولوش بزنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

تی تی مردم از استرس. رفتم پستای قبلی رو چک کردم. شما سه روز زودتر من آزمایش دادی. من ازمایشم اوکی شدزنگ زدم مطب، دکتر گفت دو هفته بعد از دومین ازمایش بیا. به من برا ۳۱ شهریور وقت داد. فکر کنم شما هم شنبه این هفته نه، شنبه هفته اینده باید میرفتی. ببین عدد بتا باید به یه عددی برسه اون موقع ساک رو میتونن درست حسابی ببینن.شما هم تو ازمایش اول بتات ۳۰۰ بود، ازمایش دومت رو یادم نیست. الان فقط الکی مثه نوشین استرس میگیری و به اون طفل معصوم فشار میاری. شک نکن زود رفتی و سری بعد که میری میبینی هیچی نبوده و الکی استرس گرفتی.

تی تی مردم از استرس. رفتم پستای قبلی رو چک کردم. شما سه روز زودتر من آزمایش دادی. من ازمایشم اوکی شد ...

النا فدات بشم...چقدر گلی اخه...اره من چند روز قبل شما رفتم...به خدا نمیخواستم برم از مرکز هی زنگ زدن بیا ببینیم خارج رحمی نیست خارج رحمی هست..یه سری استرسم اونا دادن گفتن برم اینو ببینن که گفتن احتماله پوچی داری برو 10 روز دیگه بیا...منم با این حساب دیرتر از 10 روز میرم...مثلا 14 روز دیگه برم خوبه؟ مرسی النا جان دلداری دادی...واقعا من به جز شما دوستای نی نی سایتی هیچ کسیو ندارم

عزیزم چند هفته بودی ؟؟ شاید زود رفتی  انشاالله که دفعه بعد رفتی قلب کوچولوش بزنه

طوطیا جون حرفی از هفته نزد فقط داشت میومو میگفت و این که چیزی نیست از فتال پل و این چیزا ...نگفت چند هفته شایدم گفته من نفهمیدم