2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
پس این امپولا چیه به من داده😬😢

عزیزم من که حالا پزشک نیستم. کل ارتباطم با پزشکی یه آی یو آی و یه آی وی اف ناموفقه 😂

بذار خانم زرنگه تاپیک رو صدا بزنم اون بلده. 

@زینبی_بابا    عزیزم جواب اینم دوستمون رو میدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟.آخه من تو خاطرم بود که انگار شما میگفتی من یکی دو روز اول آژانس میگرفتم.شاید هم از دوستان دیگ ...

عزیزم من ماشین نداشتم که با آژانس میرفتم🙈🙈🙈

گواهینامه ام هم از بس رانندگی نکردم باطل شده نمیدونم کی🤭🤭🤭🤭

دختر گل من که همیشه گفتم راحت باشین ایرانی برید اصل اهمیت نداره

بچه ها من دوتا خواهر دارم حامله شدن شوهرم میگه حالا که ما فکر کردیم بچه دار بشیم همه حامله میشن &nbs ...

من که اولین بار بعد از سه سال از ازدواجم تصمیم به بارداری گرفتم فهمیدم خانم برادرم که تازه چند ماه از ازدواجشون گذشته هم قصد داره. بعد فهمیدم خواهرم که یه بچه داره هم میخواد اقدام کنه. یکم پکر شدم که بچه ام مورد توجه قرار نمیگیره!! حالا بچه برادرم ماشالله یه سالشه، خواهرم یه تجربه سقط رو از سر گذروند، من هنوز تو فکر اینم شیاف رو کجا میذاشتم بهتر بود   

ملیکا جان میشه بگید هزینه ای وی اف تومرمز میلاد چقده؟

حدود ۶ و ۳۰۰ پانکچر و فریز و ۳ و ۳۰۰ انتقال

البته نسبت به تعداد جنین فریز و تعداد جنین انتقال داده شده‌هزینه کمی فرق میکنه.

خدایا شکرت  

سلام خانمها اینجا کسی تجربه استفاده از پنج انگشت رو داره؟؟ 

من این ماه میخوام انتقال بدم به امید خدا

شنیدم میگن واسه ضخامت خوبه🤔🤔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزدلم ۱۴  تیر انتقال دادم منفی شدم پریود بعدیش اقدام کردم مرداد ماه و باردارشدم خداروشکر الان ...

شما طبیعی باردار شدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببین من سه روز قبل از پانر سونو کردم گفت فقط سایز یه تا فولیکولت خوبه. بقیه ریزن. ما به امید همین سه ...

سلام عزیزم جدی اینطور شد،؟؟من روز هشتم سونو شدم گفت ۵تا داری سایزشونم ۱۱تا ۱۴ بود گفت ریزم داری ولی همچین امیدوارانه نگفت زیاد میشه فقط امپولامو ادامه داد و پانکچرمم عقب انداخته تا ۵ _۶روز بعدش 

من ذخیره ام ۸ دوماهم مکمل استفاده کردم ولی هیچ امیدی ندارم اینا تعدادشون بیشتر بشه الان کامنت شمارو خوندم خیلی امیدوار شدم 

متصدی ازمایشگاه خییلی با تعجب جوابم رو داد و کلی سوال پرسید من هم دست و پاشکسته توضیح دادم..نمیدونم ...

نه عزيزم اصلا تعجب نداره اون مطلع نبوده .شما آمپول پروژسترون زدي؟

ولی من دوست داشتم این مدل رو ولی حیف همه بچه هاش رو زاییدن😁😁😁

خوب یه خوبی هایی داره ولی همه بچه دارمیشن بچه هم دارن دیگه هیچکی ذوق بچه منو نمیکنه غیر باباش که چندساله ذوقشو داره    

یا رب العالمین
متصدی ازمایشگاه خییلی با تعجب جوابم رو داد و کلی سوال پرسید من هم دست و پاشکسته توضیح دادم..نمیدونم ...

در حالت عادي نهايت ٢٤ هستش ولي با شروع بارداري ميره بالا.

براي ما كه آمپول پروژسترون ميزنيم بايد بالا باشه تا ايشالله كمك به بارداريمون بكنه