2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
شما جای من بودی چیکار  میکردید؟ من میخوام بیام تهران!هرچند دکتر خودمم خوب بود و من سه تا جنین ...

عزیزم کدوم شهری گلم؟؟ 

ببین من جای شما بودم احتمالا تا یه مدت بی خیال درمان میشدم، احتمالا تازه میرفتم سراغ عمل آندومتریوز، یا شاید درسم رو ادامه میدادم، تا قبل از پسرم اصلا دوست نداشتم از بهزیستی بچه بیارم ولی الان مشتاقم یه دختر نوزاد بیارم چون حاملگی وحشتناکی داشتم به خاطر تهوع نمیخوام دوباره اون روزا رو تجربه کنم

ولی قطعا شما با من فرق داری، پس حتما یه مدت استراحت بده اگر شیراز، مشهد تبریز...شهرهای بزرگ هستی و از دکترت راضی بودی همون جا بمون، آنا جون هم دو بار منفی شد ولی بار سوم با همون دکتر مامان شد، بعدش هم که طبیعی حامله شد

زینب جون من از روز چند میتونم رانندگی کنم؟ ببخش زیاد سوال میکنم.🙈 من دیروز ساعت حدود ۶ عصر انتقال ...

عزیزم از همون دیروز میتونستی رانندگی کنی 

غذا هم هر جا حال میکنی بخور 😉😉😉 در اون حد نشستن و خواب رفتن پا اختلالی ایجاد نمیکنه چون جزء روند طبیعی و عادی زندگی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از همون دیروز میتونستی رانندگی کنی  غذا هم هر جا حال میکنی بخور 😉😉😉 در اون حد نشستن و ...

واقعا؟.آخه من تو خاطرم بود که انگار شما میگفتی من یکی دو روز اول آژانس میگرفتم.شاید هم از دوستان دیگه بودن.شرمنده .با اینکه قبلا هم گفتید اما باز برا اطمینان میپرسم که فرقی نمیکنه که بریم سرویس فرنگی یا ایرانی؟من‌کلا با فرنگی راحت نیستم.دفعه پیش که دو هفته رو فرنگی رفتم.ولی ایندفعه نمیخوام به خودم سخت بگیرم.به نظرت درسته؟

خدایا شکرت  
یعنی الان دیگه امپول نمیزنین؟ فقط شیاف؟؟؟

اره گفته هر دوازده ساعت شیاف واژینال بذارم. منم شاغلم. امروز پیچوندم اومدم خونه. فردا هم دور کارم. پنج شنبه جمعه هم تعطیله. ولی واقعا نمیدونم از هفته دیگه چجور هر دوازده ساعت شیاف بذارم

جدیدا رفتی پیش دکتر نصر ویزیت شدی منم باید برم هفته دیگه پیشش شایدم بهم بگه

نه دکترم ایشون نیستن اما آره تازه ویزیت شدم. 

ضمنا توی پست های قدیمی اینستای دکتر نصر دیدم که نوشته بودن زدن واکسن آنفولانزا توی هر سنی از بارداری لازمه 

عزیزم از همون دیروز میتونستی رانندگی کنی  غذا هم هر جا حال میکنی بخور 😉😉😉 در اون حد نشستن و ...

زینب جونم یه سوالم موند که پرسیدم روز اول از دیروز حساب میشه یا امروز؟با توجه به اینکه ۶ عصر انتقال دادم.

خدایا شکرت  
بچه ها این آمپولای پروژسترون و انوکسا رو تا کی باید زدددد      

امپول انوکسا رو من چون مشکل انعقادی دارم اگه خدا بخواد تا سه روز قبل سزارین باید بزنم. ولی وقتی بتام مثبت شد دکترم امپول پروژسترونمو قطع کرد جاش یه شیاف اضافه کرد