2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ازمایشات رو کامل باید انجام بدیم. مثلا من متوجه شدم ویتامین d بالاتر از حد نرماله و اگه قرصش ر ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم باید ازمایشا ایمنی انعقادی رو حتما انجام بدم. کاشکی ب دکتر گفته بودم برام بنویسه. در موردش اطلاع ...

منم دکتر ژنتیک گفت بهتره که انحا بدی که مطمئن باشی ،وگرنه خود دکتر محیطی گفت که برا چی انجام دادی ؟نیازی نبود،میگم شما هم سونو نشدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این اولین وآخرین بارم که میخوام تو ابن سینا پانکچر کنم سه بار قبل جاهای دیگه بودم🤗🤗

آخییی چرا عزیزم ؟مگر خوب نیست ؟انشالله همین دفعه آخره و به نتیجه میرسی 

سلام عزیزان

من پنج شنبه دو تا جنین بلاست انتقال دادم. از فرداش درد زیر دل دارم یعنی دراز میکشم باز بهتر میشم شماها هم اینطوری بودین؟ بخاطر جنین هاس یا اون دستگاه ها که اسمشم یادم رفته که رحمو باهاش باز میکنن🙈

سلام خانمها من امروز ۱۳ روزه که iuiکردم همش ترشح سفید شیری دارم سینهامم یکم درد میکنه علاعم دیگه ایی ندارم اگه پری خانوم تشریف بیاره میرم برای سیکل سه بارهivf🤕

این ماهم گفتم ivfبرام انجام بده گفت iuiکن رحمت خودش میخواد بارورشه!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزان من پنج شنبه دو تا جنین بلاست انتقال دادم. از فرداش درد زیر دل دارم یعنی دراز میکشم باز ...

من انتقال اولم رحمم باز شد ولی دفعه های بعد رحمم بازنشد گفتن انقباض رحمی داری و بیهوشم کردن...

انشالله که بارداری سعی کن یبوست نگیری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه لکه بینی ندارم سونو کرد گفت ی خونریزی خیلی خفیف کنار جفت میبینم .دو هفته شده که خواب و خوراک ندار ...

منم صدای قلب فندقمو نشنیدم دکتر خواست پخشش کنه اما نشد نمیدونم چرا

راست میگی این آمپولایی که هرروز میزنیم این استرسا، خدا خودش کمکمون کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزان من پنج شنبه دو تا جنین بلاست انتقال دادم. از فرداش درد زیر دل دارم یعنی دراز میکشم باز ...

سلام عزیزم، به سلامتی انشاالله که جوجه هات محکم به مامانشون میچسبن😍😍😍

منم همینجوری بودم زیر دلم گرفته بود بخاطر دستگاهیه که میذارن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من 35 عزیزم جنینی که گرید آ داره و بلاست رسیده یعنی کیفیت تخمک خوب بوده...همچین چیزی غیر ممکنه وگرن ...

منم ٣٥ 

پس چرا نميشه 

اينبارم سه تا جنين دو تا a يه دونه b☹️
شوهرمم فقط موروفوش كم بود دو درصد

میگم زینب جان نیاره برای پرولاکتینم قرص بخورم؟ این ماه خواستم داروهای پانکچر رو بگیرم نکنه بالا بودن ...

آره گلم باید بری فوق تخصص غدد و دارو بده وگرنه تاثیر ندارن داروهای پانکچر و تخمک ها بی کیفیت میشن خدای نکرده

‌ 😥😥عرق شرم من.ببخشید فک کردم منظورتون اینه برخلاف داروها گیاهی برگه سنا خوبه.باشه چشم استفاده نم ...

عزیزمی😍😍

اتفاقا داروهای گیاهی اگر از غیر داروخانه تهیه بشن خیلی خیلی خطرناک هستن و عوارضی به مراتب بیشتر از داروهای شیمیایی دارن که دکتر با دوز مشخص تجویز میکنه