2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم مختار فقط شیاق نوشته....اسپرین .استرادایول ...اسدفولیک...🙄🙄😳امیدم فقط به خداست ان شاالله ...

عزیزم استرادیول که نوشته فکر میکنم یعنی ضخامت رحمت زیاد نیست. من اینجور که از حرفهای دکتر فهمیدم ضخامت رحم من خودش خوب بود و دوز پروژسترون برای این ضخامت پایین بود. بازم من علم پزشکی ندارم. اینا چیزهاییه که از حرفهای دکتر فهمیدم.

من فقط روزی دو تا دونه شیاف داشتم. 

روز انتقال هر کسی که با دکترهای دیگه انتقال داشت (ذنوبی و طاهری رو یادمه اما بازم بودن) دکترهاشون اقلا روزی یه آمپول دادن با شیاف (اکثرا کلا آمپول بودن) بعلاوه داروهای دیگه. من اون موقع به خودم مغرور شدم که چقد اوضاع رحمم خوبه، چقد جنین هام خوبن، چقد انتقالم خوب بود که انقد دارو کم نیاز شد!! این غرورم هم خورد تو فرق سرم.

حالا نمیخواستم ته دلتو خالی کنم. ایشالله ایشالله ایشالله همین بار جواب میگیری. کیس با کیس فرق داره. همین طرازی هم که من دارم میرم پیشش بارانا جون باهاش جواب نگرفت.

ولی کلا حواست به بدنت باشه تو این مدت بعد انتقال.

مرسی که جواب دادین یکم خیالم راحت شد...باماشین خودمون برمیگردم البته با سرعت پایین داره رانندگی میکن ...

عزیزم کدوم شهر خوزستانی؟؟ باتوکل برخدا نگران نباش عزیزم‌ان شااللع ک دوقلو بارداری

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم استرادیول که نوشته فکر میکنم یعنی ضخامت رحمت زیاد نیست. من اینجور که از حرفهای دکتر فهمیدم ضخا ...

اتفاقا منم ضخامت رحم زیاد بود برا همین استرادایول که شروع کردم اولش دوتا تا سه روز بعدم گفت یه دونه ادامه بده

اتفاقا منم ضخامت رحم زیاد بود برا همین استرادایول که شروع کردم اولش دوتا تا سه روز بعدم گفت یه دونه ...

عزیزم نمیدونم. پس لابد من حرفهای دکتر رو چپر چلاغ فهمیدم   

تو بد به دلت راه نده. فهمیدی روز انتقال ضخامت اندو چند بود؟

عزیزم نمیدونم. پس لابد من حرفهای دکتر رو چپر چلاغ فهمیدم     تو بد به دلت راه نده. فهمید ...

نه بهم نگفت کلا تا نپرسی چیزی نمیگه منم از هیجان واضطراب فقط گریه میکردم وقتی جنین نشونم دادن دیگه هیچی نپرسیدم ولی گفت انتقال خیلی خوب بود 

سلاممم من الان با طرازی گوگولی ویزیت شدم. یه سری آزمایش‌های کلی ایمنی انعقادی نوشت. تعجب کرد که چرا ...

عزیزدلمممم الهی الهی الهی با طرازی مامان میشی اول با لطف خداا دلم روشنه برات.من دیروز رفتم پیش دکتر یه بسته استرادیول داد باید مصرفش کنم تا بعد انتقالم.دیشب دوتا خوردم از امشب شبی  یدونه هر ۱۲ساعت مصرف کنم..بمنم فرتیل اید داد هر ۸ ساعت بخورم قیمتش بالا بود ۵۴۸تومان فک نمیکردم اینقد بالا باشه ..چقد دلم برای امثال خودمون میسوزه بخدااااا یا این داروهای تحریم شده و گرون ای خدا شکرت..زوج های ناباوری ک دستشون خالیه گناه دار

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منم یکم ترس برم داشت گفتم چرا همه بامختار منفی میشن🥺به خودم فقط پنج تا قبل انتقال امپول داد

به منم قبل انتقال 5 تا آمپول پروژسترون داد. ولی مهم بعدشه... الان روزی دو تا شیاف داری؟

حالا ظاهرا بچه ها اینجا بودن که فقط با شیاف جواب گرفتن. من نمیدونستم اینو.

راستی دوفاستون هم همون کار پروژسترون رو میکنه.

نه بهم نگفت کلا تا نپرسی چیزی نمیگه منم از هیجان واضطراب فقط گریه میکردم وقتی جنین نشونم دادن دیگه ه ...

وااای منم بعد اینکه بچه هامو دیدم تا مختار بیاد از ذوق گریه کردمم   

آره به منم نگفت. من شنیدم که داشت با جنین شناس حرف میزد و یادداشت میکردن اینو گفت.