2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
این پروسه مشکلات و دردسرهای خودش رو داره و باید جفتتون صبور باشید و امیدوار.. وارد این پروسه بشید م ...

مسئله اینه که اون نمیخواد منم که بچه میخوام 

هر بهونه ای میاره که نیاد 

برای یه ازمایش اسپرم ۴ سال طولش داد در صورتی که اونموقع من دخیره تخمدانم خوب بود لوله هام هم باز بودن 

زينبي جون توروخدا يه چي بكو من چيكار كنم طاقت ندارم امروز شش انتقالم بود  سومين و اخرين بسته&n ...

دکتر من میگفت روز دوازدهم زودترین زمانه و روز شونزدهم بهترین زمان برای ازمایش بتا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ساکن تهرانی؟ منی که شوهرم خیلی دلش بچه میخواد هم همه سونوهامو تنها رفتم. روزهای پانکچر و انتقا ...

بله تهران هستم

داروها چطور 

امپولای زیادی هست یا میشه دور از چشمش خودم انجام بدم و خیلی متوجه نشه 

اصلا دوست ندارم این فرصت رو از دست بدم 

من واقعا دلم بچه میخواد

البته فعلا دندونم مسکل داره باید اینم برم درست کنم فکر کنم یه ماه وفت دارم راصیش کنم

توروخدا برام دعا کنید

سلام لیلا جان مبارک باشه منم هفته پیش که سونوی قلب رو رفتم بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای چکاب که بعد ...

عزیزم مبارکه

ببخشیدشما مشکلتون چی بود؟اولین باری بود که پیش نصر انتقال دادید؟

مسئله اینه که اون نمیخواد منم که بچه میخوام  هر بهونه ای میاره که نیاد  برای یه ازمایش ا ...

اره درکت میکنم کاملا...

پیشنهاد تنها رفتن از طرف شما نباشه و یک جورایی ترغیب کن باهات بیاد مثلا بگو امروز اولین روزه میخوام برم راه و چاه رو بلد نیستم با من بیا روز دوم یک بهانه ایی و..بلاخره خودش میاددتا اخر..

همسر من هم اوایل خیلی پکر بود بابت این قضیه ولی یکی دوباری که اومد و زوج ها رو دید از هر گروه سنی و با هر پوششی و تیپی و از هر شهری متوجه شد این مشکل منحصر به ما نیست و بعد اون خداروشکر خییلی همراه شد بامن..

رفتی و برگشتی از وضعیت ززوجهایی که بدتر از موقعیت شما هستند تعریف کن و..

به من گفتن تخمک هات خیلی ضعیفه تو جلسات اول بود که از مطب برمیگشتم میگفتم واای فلانی ندیدی بببینی یک خانمه بود ۲۱ ساله یائسگی زودرس داشت و بهش تخمک اهدایی پیشنهاد دادن بیچاره تازه عروس بود و یا فلانی شوهرش ۲۶ ساله بود و آزواسپرم پیشنهاد جنین اهدایی، فلانیمهندس فلان بود و این مشکل، فلانی رئیس شرکت فلان بود و با فلان مشکل..

همه رو هم واقعی میگفتم ولی یک جورایی القا کردم که ما وضعمون خیلی بهتر از بقیه است و ..

یک کم از لحاظ روحی همسرتون رو اماده کنید اونا دنیاشون کوچیکه مردها از مشکلاتشون پیش هم صحبت نمیکنند و متاسفانه خانواده ها هم عادی سازی نمیکنند مساله ناباروری رو و بیشتر ناخواسته اذیت میکنند و تحت فشار میگذارند پسراشون رو برا بارداری،مردای دوروبرشون میبینند که یک سال بعد عروسی بچه دارشدند فک میکنند همه عادی هستند و خودش و همسرش غیر عادی رفتن به این مراکز و دیدن این همه تکاپوی زوج ها روحیه شون رو قوی میکنه..

خداشاهده اگه من کمی فقط کمی روحیه ام رو میباختم تو این مساله همون اوایل مشکلات، کارمون به طلاق میکشید.قوی باش و همسرت رو هم اروم اروم قوی کن

توکل کن به خدا باهمسرت هم همدل باش و درکش کن ولی اصصلا از خودت غافل نشو و ناامید نباش بلاخره این روزها هم میگذره همینطور که بر ما هم گذشت 🌹🌹🌹

اره دندونپزشک...من نرفتم..چون کاملا معلوم بود این درد و این خون غیرطبیعی از عوارض دارو هست...چون ساب ...

عزیزم تو این تاپیک برو و سوالت رو راجع به دندون بپرس ببین نظر ایشون چیه..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5001799/هرسوالی-راجب-دندان-هست-بپرسین

عزیزم اونروز نتونستم بهت تبریک بگم الهی که کنجد کوچولوت صحیح وسالم به دنیا بیاد ...برای درد دندونت د ...

مرسی که راهنماییم کردی. ولی حالا زیر زبونم دوتا دونه دراومده، نمیدونم آبسه است یا تومورهای لثه دوران بارداریه. خیلی ترسیدم. عصری میرم دکتر ببینم چی میگه. 

سلام عزیزم بعضی از دکترا معتقدا دو سه روز باید استراحت کرد. من خودم بخاطر تکون های ماشین میترسم همو ...

مرسی که جواب دادین یکم خیالم راحت شد...باماشین خودمون برمیگردم البته با سرعت پایین داره رانندگی میکنه خودمم پشت دراز کشیدم

کی انتقال داری؟ دکتر من که نظرش این هست انتقال دادی برگرد برو شهرت ولی همه میگن چند روز استراحت نسب ...

دیروز انتقال دادم ..اره به منم گفتن روز انتقال بمون ولی روز بعدش میتونی برگردی...

سلام خوبین دوستان. امروز اومدم دوباره سونو . چهار تا تخمک نسبت به بقیه بهتر بود یکی ۱۵ سه تا ۱۱ داشتم.حالا دوباره اچ ام جی داد تا شنبه گفت شنبه میگم که پانکچر میشی یا نه . دعا کنید

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
دیروز انتقال دادم ..اره به منم گفتن روز انتقال بمون ولی روز بعدش میتونی برگردی...

مبارکت باشه و خیر باشه ان شاء الله..

امیدوارم این روزهای انتظار رو به ارومی و بدون استرس سپری کنی و شادی ات رو بابت آزمایش مثبتت با ما به اشتراک بگذاری🤲😊⚘

من هم پنج شنبه انتقال دارم فردا حرکت میکنم به سمت تهران و جمعه هم برمیگردم ان شاء الله برام دعا کن🙏🏻🙏🏻

مبارکت باشه و خیر باشه ان شاء الله.. امیدوارم این روزهای انتظار رو به ارومی و بدون استرس سپری کنی و ...

امید به خدا انتظار واقعا سخته ..ان شاالله روزای انتظارمون زودتر تموم بشه و همموم با یه نی نی خوشحال بشیم...استرس نداذم خدارو شکر ارومم...وقتمو باذکر وقران میگذرونم ان شاالله که خدا بخواد مثبت بشیم همه

سلام لیلا جان مبارک باشه منم هفته پیش که سونوی قلب رو رفتم بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای چکاب که بعد ...

سلام عزیز دلم. مال شمام مبارک باشه. منم پیش دکتر نصر میرم، گفت بعد دوهفته بیا چک مجدد. حق داری منم نگرانم راستش. فکر کنم تا دنیا بیان ماها از نگرانی دیگه چیزی ازمون نمونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم