2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
@آستاره۷۲    

مرسی 😍بعضی آزمایشات تو لیست رو انجام ندادم ،نمیدونم لازمه یا ن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما مگه آزمایش نباید بدی مجدد؟؟ و اینکه لیست رو میذارم ولی برای بعد از عملا سه انتقال منفی مع ...

گلم آزمایش mthfrو pal1 ایمنی محسوب میشن یا انعقادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نوشین جان چرا اینطوری شد؟😔 عزیزم ایشالا هفته بعد با خبر خوب میای

سلام پناه جان شوشو‌شکر خدا راضی شده بیایم ابن سینا من همه ی ازمایشام اما دست خواستم بدونم حتما دوم پری باید بری تا برات دارو بدن یا وسط سیکلم بری میدن روالش چه جوریه چون میخوام نوبت بگیرم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم شما مگه آزمایش نباید بدی مجدد؟؟ و اینکه لیست رو میذارم ولی برای بعد از عملا سه انتقال منفی مع ...

بله باید آزمایش بدم

اما امیدی ندارم

میخوام مراقب باشم آندومتریوزم پیشرفت نکنه.

من هم زمان با لاپارا،هیسترو شدم.

جنینهام هم بلاست بودن

بنظرتون ممکن نیستدجنینها مشکل ژنتیکی داشته باشند که حتی بابلاست شدن نگرفت؟

من با اینبار دوتا انتقال منفی دارم.اما خودم رو میشناسم شاید دفعه بعد کارم به داروهای آرام بخش بکشه،میخوام تا جایی که میشه بررسی کنم.

فدااات عزیزم. شما آزمایشت کی هست؟وای خدا جون دل این دوستمون رو چنان شاد کن، که صدای قهقهه خنده هاش ت ...

سلام لیلا جان مبارک باشه منم هفته پیش که سونوی قلب رو رفتم بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای چکاب که بعد برات سونوی ان تی رو بنویسیم من خیلی نگران شدم پس روال کار همینه.

شما پیش کدوم دکتر میری ؟

تاریخ انتقالتون کی بود؟

من با دکتر نصر بودم دوم مرداد انتقالم بود الان دیگه تو شهر خودم دکتر میرم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
شما کجا میری تو چه مرحله ای هستی؟ 

والا من صارم میرم 

دکتر ال دی داد از روز ۵ فاعدگی شروع کنم بعدش هم ۵ تا مونده تموم بشه برم سونو برای شروع پروسهivf

اما همسرم میگه اگر نمیشه ولش کن برای چی بریم و بیایم شاید بشه شاید نشه

امروزم بیدار سده میگه من اثلا حال و حوصله بچه ندارم

از صبح کلی گریه کردم 

قربون خدا برم کاش حداقل حالا که این مشکل پیش اومده به دلش مینداخت یکم همراهی کنه 

بچه ها خیلی دارو داره 

میشه دوستانی که انجام دادن حدودی بگن جندبار باید سونو رفت یا چندتا امپول داره 

تا ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنم

بهش میگم خودم تکی میرم و میام تو فقط برای نمونه اسپرم بیا میگه من حوصله ندارم

سلام خانمای عزیز...کسی میدونه بعد انتقال جنین کی میشه با ماشین برگشت خونه اخه من خوزستانم ده دوازده ...

کی انتقال داری؟

دکتر من که نظرش این هست انتقال دادی برگرد برو شهرت ولی همه میگن چند روز استراحت نسبی...

من هم یک شب تهران میمونم و فرداش برمیگردم برام مقدور نیست بیشتر بمونم.

بچه ها خیلی دارو داره  میشه دوستانی که انجام دادن حدودی بگن جندبار باید سونو رفت یا چندتا امپو ...

این پروسه مشکلات و دردسرهای خودش رو داره و باید جفتتون صبور باشید و امیدوار..

وارد این پروسه بشید میبینید که خودتون تنها نیستید و هزاران نفر مانند شما و بدتر از شما از نظر بیماری اونجا هستند و دلتون گرم میشه و امیدوار..

عزیزم تو تمام مراحل با همسرت باش و اصصصلا تنها نرو، بگذار همسرت هم متوجه سختی هایی که میکشی باشه و درکت کنه و این خودش رابطه ی عاطفی تون رو تقویت میکنه و اینکه ترجیحا هییچ کس از اطرافیانتون درجریان آی وی اف قرار نگیره با همسرت قرار بگذار حتی والدینتون هم بی خبر باشند و خود این قضیه باعث همدل شدن زن و شوهر میشه و از بسیاری از مشکلات بعدی هم مصون خواهی بود.

و اینکه

مرکز میرید و همسرت مردان زیادی رو میبینه که در تکاپو هستند خودش هم انگیزه میگیره نگران نباش، بار مسولیت ها رو تقسیم کن و یک تنه به دوش نکش 

نمیدونم مشکلتون چیه ولی از هرکدومتون باشه باز هم کفه ی سنگین این مسولیت رو دوش شماست پس خیلی دلت نسوزه براش..

سلام لیلا جان مبارک باشه منم هفته پیش که سونوی قلب رو رفتم بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای چکاب که بعد ...

عزیزم چندتا تخمک و جنین داشتین؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بچه ها خیلی دارو داره  میشه دوستانی که انجام دادن حدودی بگن جندبار باید سونو رفت یا چندتا امپو ...

عزیزم ساکن تهرانی؟ منی که شوهرم خیلی دلش بچه میخواد هم همه سونوهامو تنها رفتم. روزهای پانکچر و انتقال فقط با همسرم رفتم. آخه اصلا لزومی هم نداره بیان فقط تو این کرونا راهروها رو شلوغ میکنن.

من فکر میکنم تا روز پانکچر 3 یا 4 بار رفتم سونو. میدونم بعضی ها کمتر میرن. بعد از پانکچر هم مراجعه لازم نبود تا روز انتقال.

سلام خانومایی که انتقال دادین شما چه روزی رفتین برای گرفتن داروهای انتقال ؟ لطفا راهنمایی کنید😘🌹

روز دوم تا چهارم پریودی میری سونو میشی و دکتر با توجه به وضعیتت دارو میده و سیکل انتقال رو شروع میکنه