2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
روژان جون دکتر گفته مشکوک به اندمتریوزی یا خودت میخوای چک کنی؟

عزیزم پیشنهاد زینب جون وگرنه که من نمی دونم چی هست والا من همه جوره آزمایش و سونو شدم اگر مشکلی در اندومتر  بود  دکتر حتما بهم میگفت

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام به همه دوستان  عزیزم من دوازده مرداد با دکتر مشایخی تو رویان ...

نواجان هزینه انتقال و تخمک کشیت چقدرشد؟

منم بیمار دکتر مشایخی ام

شما چه امپولی زدی برا تخمک کشی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم میشه راهنمایی کنید  برای آندومتریوز چه آزمایشهایی بدم(لاپاراشدم دو ماه پیش ،میخوام تحت ن ...

عزیزم ازمایش ca125 و در صورت لزوم ام ار ای میکنن تو سونوی واژینال هم بصورت کیست شکلاتی هس

سلام دوستان منم اندومتروز دارم و پلی کیستیک بهم پیشنهاد ای وی اف دادن ولی نگرانم اندومتروزم باعث بشه لانه گزینی انجام نشه کسی تجربه ای داشته با اولین ای وی اف باردار شده باشه ؟؟

عزیزم منم کیست 4 سانتی آندومتریوما و آندومتریوز لگنی داشتم ولی چون تومور مارکر هام نرمال بودن، بدون ...

سلام عزیزم منم اندمتروز دارم منظور تومور ماکر ک میگید چیه خیلی نگرانم بخاطر اندومتروز لانه گزینی انجام نشه تو ای وی اف؟؟؟

سلام دوستان کسی میدونه داروخانه رویان امپول گونال داره یا نه واینکه هزینه تخمک کشی و انتقال تو رویا ...

عزیزم تخمک کشی  فکر کنم حدودا ۳۵۰۰ و انتقال  از ۱۵۰۰ به بالا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم میشه راهنمایی کنید  برای آندومتریوز چه آزمایشهایی بدم(لاپاراشدم دو ماه پیش ،میخوام تحت ن ...

عزیزم شما مگه آزمایش نباید بدی مجدد؟؟

و اینکه لیست رو میذارم ولی برای بعد از عملا سه انتقال منفی معنی پیدا میکنه نه زودتر، فقط افرادی که ناباروری با علت نامشخص دارن شاید انجام زودتر این آزمایش ها مفید باشه 

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

سلام عزیزم بعضی از دکترا معتقدا دو سه روز باید استراحت کرد. من خودم بخاطر تکون های ماشین میترسم همو ...

بله خانمی دقیقا نظر دکتر نصر، رویان تو این زمینه به روز هست وگرنه استراحت خصوصا روزهای اول مثل سم میمونه

خوشحالم داره جا میفته این قضیه 😍😍😍😍