2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین جان دکتر بهت چی گفت بابت خونریزی؟خیلی دلایل داره مثل پایین بودن جفت.در ضمن من دیدم به کسایی که ...

نمیدونم چرا نداده عزیزم شاید چون همه چی داشت خوب پیش میرفت .

والا تو ۵ هفته و ۳ روز ، اندازه ساک به زور یک میل رود اونم دکتر سونوگرافی شک داشت چشماش درست میبینه. اون ساکم هیچی نداشت دیگه به جفت و این چیزا نرسید

دست گلت درد نکنه. من اگه شما نی نی سایتی ها رو نداشتم چه میکردم. واقعا ممنون از راهنماییت

عزیزم اونروز نتونستم بهت تبریک بگم الهی که کنجد کوچولوت صحیح وسالم به دنیا بیاد ...برای درد دندونت دنتا ژل بزن بی حسش میکنه دردت کم میشه 

نمیدونم چرا نداده عزیزم شاید چون همه چی داشت خوب پیش میرفت . والا تو ۵ هفته و ۳ روز ، اندازه ساک به ...

ربطي نداره 

هپارين خون رو رقيق ميكنه خونرسلني به جنينه 

كاش ميداد 

سلام خانمای عزیز...کسی میدونه بعد انتقال جنین کی میشه با ماشین برگشت خونه اخه من خوزستانم ده دوازده ...

سلام عزیزم

بعضی از دکترا معتقدا دو سه روز باید استراحت کرد. من خودم بخاطر تکون های ماشین میترسم همون موقع برگردم. اما

دکتر رضا نصر توی پیج اینستاش نوشته "بعد از انتقال جنین در آی وی اف، بیش از بیست دقیقه استراحت، هیچ تاثیری در شانس موفقیت ندارد و بیمار می تواند کاملا از لحاظ حرکت به زندگی معمول برگردد. مسافرت در این دوران با هر نوع وسیله ای هیچ تاثیری در شانس موفقیت آی وی اف ندارد."

و زینب جون @زینبی_بابا   قبلا درباره ی این مسیله توضیح داده نظرش اینه ک با ماشین هر ساعت باید پیاده شی یکمی راه بری ک خون ب جنین برسه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

نمیدونم عزیزم چرا @زینبی_بابا      پیشنهاد نداد حالا یه وقت بگیرم  از دکترم  تهرانی نژاد  یه مشورت بگیریم ببینیم چیکار میشه کرد و اینک آندومتریوز از کجا میشه تشخیص داد مشکل دارم یا نه

@زینبی_بابا      

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نمیدونم چرا نداده عزیزم شاید چون همه چی داشت خوب پیش میرفت . والا تو ۵ هفته و ۳ روز ، اندازه ساک به ...

نوشین جون نگووووو توروخدا.....دلم ریخت.ایشالا که اشتباه شده و هنوز نی نی نازت به دلت چسبیده.

منو خبر کن... نگرانتم