2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اره به خدا فدات بشم...من از بس زیاد بود زده به سرم...اسنامینوفن ساده بخور...ولی یه دکترم برو

دندون پزشک منظورته؟ تو رفتی؟ من امروز وقت گرفت ولی بعد شوهرم منصرفم کرد. فقط کمپرس اب سرد چند ثانیه دردمو تسکین میده و کم میکنه

تی تی جون نتیجه بتام اومد. خدا رو شکر بیشتر از دو برابر شده. برا درد دندونمم دعا کن. میخواستم برم دن ...

عزیز دلم...خداروشکر مامان خانوم...النا جان یه استامینوفن ساده بخور و خیلی ملایم مسواک کن...فردا نهایت پس فردا خوبه خوب میشی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من این آزمایش رو برای آندومتریوز دکتر داده بود. رنج نرمال آزمایشگاه چند زده عزیزم؟ راستی گونال ...

مرسی عزیزم 

من رویان آزمایش دادم رنج باید کمتر از 35باشه برام من 11بود خداروشکر 

راستی مبارکه بارداری میکرو کردین شما؟ کجا انجام دادین؟ دارو هات چی بود؟ شما کدوم شهری؟ 

بچه ها کسی پیام من نمیخونه لطفا جواب منم بدید 

سلام عزیزم من هم شرایط شما رو دارم امیدوارم قبل از شروع سیکل باردار بشی اگر نه در کنار هم این دوره رو بگذرونیم

شما کدوم مرکز و پیش کدوم دکتر میرید

سلام عزیزم من هم شرایط شما رو دارم امیدوارم قبل از شروع سیکل باردار بشی اگر نه در کنار هم این دوره ر ...

من رویان میرم دکتر حافظی 

الان سیکل بلند مدت میکرو شروع کردم چهار روز دارم ال دی میخورم انشاءالله همه کنار هم طعم شیرین مادر شدن بچشیم