2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
اگه نتیجه ازمایشم خوب بود عصر زنگ میزنم دکترم اجازه میگیرم که استامینوفن بخورم. اما میدونم مثه شنبه ...

یه کرم هست اونم میتونی بزنی دردش فعلا ساکت بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بهار213    

سلام عزیزم همه چی خوبه؟؟؟؟ شما ازمایش crp دادید برای کرونا؟؟ میخوام قبل تزریق داروهام این تست رو بدم اگه کرونا دارم نرم تو سیکل پانکچر 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بچه ها سلام من امروز صبح خونریزی داشتم به اندازه یک بند انگشت زنگ زدم بیمارستان گفت برو بتا بده ببی ...

نوشین جون انشالله که چیزی نیست استرس نداشته باش. ما همه دعات میکنیم که چیزی نباشه و از این خونریزیهاست که خانومای حامله دارن  

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

سلام دوستان من تیر میکرو منفی داشتم الان باید پریود دومم باشه که هنوز نشدم و دوهفته ای تاخیر داشته .امروز یه بی بی گذاشتم که منفی شد . اگه بخوام امپول پروژسارون بزنم باید چنتا بزنم ؟دوتا پشت هم بزنم پری میشم؟

دقیقا سه روز اول رو میگم به چه وضعی بود استراحتتون؟ چون بعد از لانه گزینی فکر نکنم استراحت نیاز باشه ...

به من که گفتن سه روز اول استراحت فقط برا غذا خوردن و دستشویی بلند شی البته من از روز انتقال سرپا بودم و منفی شدم به نظرم حداقل سه روز باید استراحت داشته باشی نهایت تو خونه پیاده روی کنی هر چند ساعت ولی کارای دیگه نه

خدایا شکرت
منم دکتر ژنتیک گفت بهتره که انحا بدی که مطمئن باشی ،وگرنه خود دکتر محیطی گفت که برا چی انجام دادی ؟ن ...

بله منم دوباری ک رفتم قصد سونو نداشتن.. بار اول خودم اصرار کردم سونوم کنید میخام ببینم قرص خوردم کیستم دفع شده. دکتر و کارشناسا میگفتن نیازی نیست کیست مهمی نبوده. ولی ب اصرار خودم برام انجام دادن..بار دوم همون دکتر هیستروسونو، سونو واژینالم برام انجام داد.

نگران سونو نباش خودت ک تا حالا جای دیگه سونو شدی و وضعیتت رو میدونی. اگه دفعه بعد انجام ندادن خودت قبض سونو بگیر و اصرار کن برات انجام بدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قبل اين انتقال انجام ندادم دو سال قبل هيستروسكوپی تشخیصی با خراش انجام دادم که منفی هم شدم چون با ه ...

انشاالله ایندفه خدابهت یه نی نی سالم و صالح و خوشگل و پررزق و روزی بده عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بچه ها سلام من امروز صبح خونریزی داشتم به اندازه یک بند انگشت زنگ زدم بیمارستان گفت برو بتا بده ببی ...

خیره عزیزم بد ب دلت راه نده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم ان شاالله یه مدت بگذره راضی میشه، حتما مامان میشی گلم، فقط گاهی تکرار و تکرار و تکرار لازم هست ...

مرسی عزیزم به نظرت  آی یو آی امتحان کنم نچرال تر هستش شاید بدم اون طوری قبول  کنه البته باید ببینم  فولیکول خوب دارم یا نه نظرت چیه؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊