2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
ن هنوز هستن اینجور ادما اگرم از بین رفته از بخت خوب من یکیشون مونده که اونم مادرشوهرم شده...  ق ...

وا خاک توی سر مادرشوهرت که اینقدر بیماره...تو خیلی هم خوب کردی...همسرتونم باید میرفت میچید حتما...چه پیرزنه خطرناکیه...اصلاااااا محلش نده...فکر کن یه دیوانه داره حرف میزنه

بچه ها همه دندونام درد میکنه. یه درد وحشتناک. چی کار کنم؟ اصلا غیرقابل تحمله دردش. فکر کنم عوارض پرو ...

من اینطوری شدم تازه خونم حس میکردم توی دهنم...مسواکتو عوض کن...مسواک فوق نرم بگیر...خمیردندوتم سنسوداین بگیر...اگر پیدادنکردی خمیر دندون برای دندان های حساس بگیر...خیلی اروم مسواک بزن...بعد چهار روز بهتر میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم شیاف واژینال این بلا رو سر منم آورد، بعدش رکتال گذاشتم مدرسه نه نباید بری عزیزم ولی تو خونه ...

ممنونم عزیزم حتما رعایت میکنم از دیروز کلا تکون نخوردم فقط دستشویی رفتم امروز یکم راه میرم تو خونه خونمون پنج تا پله داره و پنجاه مترم با خونه عموم فاصله در این حد رو میتونم برم؟

من اینطوری شدم تازه خونم حس میکردم توی دهنم...مسواکتو عوض کن...مسواک فوق نرم بگیر...خمیردندوتم سنسود ...

خمیردندونم سنسودانه. مسواکمم عوض کردم فوق نرم گرفتم. یعنی سه روز دیگه تحمل کنم درست میشه. تی تی جونم دارم از درد دیوونه میشم‌. باورت نمیشه خدا خدا میکنم بتام بالا نرفته باشه ژلوفن بخورم‌. یعنی از خودم بدم میاد دیگه

ن هنوز هستن اینجور ادما اگرم از بین رفته از بخت خوب من یکیشون مونده که اونم مادرشوهرم شده...  ق ...

الهی بمیرم برات .واقعا ناراحت شدم .متاسفانه هستن همچین ادمایی. به منم گفتن که خدا به هرکسی بچه نمیده .یعنی من لیاقت مادر شدن رو ندارم .

سلام خانومایی که تخمکای زیادی داشتین و هایپر شدین بگین چیکار کردین چی خوردین ؟ تو رو خدا بگید ممنونم ...

عزیزم مواد پروتیینی زیاد بخور...سفیده تخم مرغ...ژله..کباب...گوشت...سعی کن یبوست نشی اگر شدی ملین بخور...دوغ شور زیاددبخور...فعالیت نداشته باش...اگر هایپریت شدیده به دکتر بگو بهت سرم البومین بده

خمیردندونم سنسودانه. مسواکمم عوض کردم فوق نرم گرفتم. یعنی سه روز دیگه تحمل کنم درست میشه. تی تی جونم ...

منم اینطوری شدم عزیزم..یه استامینوفن ساده هم خوردم...اخه من لثه هامم خونریزی زیرجلدی کرده بود...من که بهتر شدم...نگران نباش خوشگلم...یه استامینوفن ساده ایرادی نداره...من از دکتر مجازی پرسیدم گفت بخور...من بعد از خوب شدن دندونم دو روزم سردرد شدید کردم...یعنی اون دیگه جونمو گرفت...نمیدونم اینا چه درداییه به من حمله میکنه😶😶ولی میگم به نی نی ایرادی نداره...تو باش...ایرادی نداره...تحمل میکنم...نگران نباش النا جون...بدنت داره عادت میکنه به داروها...خوب میشی

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم آیا دکتر آصف جاه و خزعلی بهترینن برای اندومتریور یا کسانی دیگه هم‌هستند؟

منم عاصف جاه رو شنیدم کارش عالیه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

سلام خانما من پنجشنبه ای یو ای شدم هیچ علامت بارداری ندارم   دیروز رفتم سونو چون ترشحات ندارشتم گفت ی کیست هموراژیک45*36 داری  خییییییلی نگرانم به دکتر خودم پیام دادم میگه از ازاد شدن فولیکولاته... 14تا لترزول و 3تا اچ ام جی و دوتا ازاد سازی زدم و ای یو ای شدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
اگر ۳ روز اول بیشتر خوابیده بودین پس درواقع استراحت مطلق کردین.

نه عزیزم ، استراحت مطلق یعنی هیج حرکتی نداشته باشی ، من بعد از غذا تو خونه ده دقیقه راه میرفتم ، نمازمم که ایستاده میخوندم ، ظرفها رو بعضی وقتها میشستم فقط غذا درست نکردم ، منظورم اینه تایم استراحتم بیشتر بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘