2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
کرونا نیست. اصلا الکی به دلت بد راه نده. شما دندونا و لثت به خاطر امپولا حساس نشد؟ من دارم از درد می ...

توکل به خدا

نه عزیزم اذیت نشدم خداروشکر، شاید یکی از دندونات مشکل داره درد اونه میپیچه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما لك لانه گزيني رو اگه ببينيم معمولا كي بايد ببينيم؟ و خواهشا اينم جواب بدين كه تو شماها كسي ب ...

من لک ندیده، هم وقتی بار اول منفی شدم لک ندیدم هم وقتی بار دوم مثبت شدم لک ندیدم،،  لک بینی دلیلی بر منفی یا مثبت بودن نیست

مرسی الان قطع شده از ترسم از ظهر پاهام رو بالا گذاشتم اره آسپرین دارم باشه نمیخورم مدرسه هم نرم؟ امر ...

آره گلم شیاف واژینال این بلا رو سر منم آورد، بعدش رکتال گذاشتم

مدرسه نه نباید بری عزیزم ولی تو خونه هم لازم نیست پاهات رو بالا بگیری و یا اصلا نباید استراحت مطلق بشی، استراحت نسبی، یعنی غذا و ظرف شستن ممنوع ولی روی مبل نشستن و دور زدن تو خونه مانعی نداره 

وای چه بد😟😟 اخه یادمه نوشین جان هم پرولاکتینش بالای ۱۰۰۰بود ولی ماشالله خداروشکر تخمک هاش خوب بود ...

ببین گلم اولا که رنج هر آزمایشگاهی فرق داره، و شاید درمان شده بوده برای سیکل، شاید هم اون روز شرایط انجام آزمایش رو رعایت نکرده، در هر حال بهترین کار رفتن پیش متخصص هست و اینکه قائم نکنی از دکترت از ترس عقب افتادن سیکل، چون گاهی این عقب افتادن ها حکمت مستقیم خداست به قول آنا جون، انگار خدا به جای میکرو منفی و درد و غذابش میخواد یه کم دیر تر ولی قطعی به خواسته دلت برسی 😍😍😍

عزیزم من همسرم هیچ مشکلی نداره و اینکه  دیگه  راضی  به پانکچر  د این داستانا نمی ...

عزیزم ان شاالله یه مدت بگذره راضی میشه، حتما مامان میشی گلم، فقط گاهی تکرار و تکرار و تکرار لازم هست😔😔😔😔

و اینکه دعا میکنم طبیعی مامان بشی قبل از همه این حرفا 

عزیزم اگه توصیه ای برای قبل انتقال داری میشه بگی؟ من پس فردا که تقریبا وسط سیکلمه دکتر رو میبینم و ...

عزیزم توصیه خاصی ندارم، ولی خودم اگر قرار بود انتقال بدم تا میتونستم پیاده روی میرفتم و غذاهای سالم و شیر و لبنیات و پروتئین و آجیل میخورم،

دیگه اینکه میوه میخورم، یه میان وعده با کدو سبز خام، بروکلی، هویج، کاهو، گوجه، زیتون و... هر چیز سالم دیگه میخوردم

سعی می‌کردم بالانس بدنم رو حفظ کنم و کمتر روغن بخورم و شکر

مایعات زیاد مصرف میکردم 

رزیم های عجیب و غریب مثل نشاسته و شیر سویا و گرمی و سردی زیاد هم صرفا جون یکی انجام داده و مثبت شده اصلا حتی گوش هم نمیکردم

بعد از انتقال هم فعالیت های عادی خودم رو ادامه میدادم به جز نزدیکی و بلند کردن اجسام سنگین

پارسال هم تقریبا همین جوری بودم، فقط چون طبعم سرد بود کمی متمایل به گرم بودن غذاهام ولی رسما همه چیز میخوردم بعد از انتقال جز جگر و روغن کنجد

عزیزم بلد نیستم اونی که خود دکتر نوشته رو بخونم  بخاطر همین باز برات میفرستم اگر لود نشد بقیشو ...

عزیزم یه میوم کوچیک داری که اگر تو گزارش از نوع فشاری نباشه هییییییییییچ اختلالی برای حاملگی ایجاد نمیکنه، منم دو تا داشتم ساب سروزال

عزیزم یه میوم کوچیک داری که اگر تو گزارش از نوع فشاری نباشه هییییییییییچ اختلالی برای حاملگی ایجاد ن ...

زینب جون همین که فرستادم بحساب گزارش سونو هست گزارش دیگه ای نداره....که زده میوم ۲۹mm.FiGo4دیگه هیچ چیز نزده 

من سوالم اینه که ازکجا بدونم ازچه نوعی هست؟

چطور بدونم ساب موکوزال یا ساب سروزال....دکتر حضوری چیزی بهم نگفت 

نه عزیزم فلا شروع نکردم منتظرم پریود شم ایشالا بعد برم ....شما چی کار کردی؟داروهات شروع کردی؟چیا بهت ...

منم منتظرم پری شم امپولامو شروع کنم این بار بهم گونال ۹۰۰یک عدد و۱۲ منوگون داد گفت خارجه دیگه توکل به خدا انشاالله تا شروع سال جدید هر دومون با یه بتایه‌ توپ تاپیکو‌ میترکونیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی