2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
عزیزم دقیق بخون نوشتم سنا خوب نیست😉😉😉😉😱😱😱😱

😥😥عرق شرم من.ببخشید فک کردم منظورتون اینه برخلاف داروها گیاهی برگه سنا خوبه.باشه چشم استفاده نمیکنم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تا قبل از انتقال مشکلی نداره😉😉😉

سلام زینبی جون خوبی گلم؟گل پسرت خوبه؟

زینب جون میشه این سونو منو ببینی وبگی این فیبروم ازچه نوعی هست ودقیقا کجای رحمم هست؟

بعدابنکه قرص اووبست هورمونی که نیست که باعث بزرگ شدنش بشه درسته؟فولیک اسید وفرتیل اید؟

سلام.من تو مطب خراش انجام دادم قبلش دکتر شیاف دیکلوفناک بهم داد درد داشت ولی در حدی که خانم ها تو نی ...

شیاف چند ساعت قبلش استفاده کردی؟خیلی میترسم چشم میخورم اتفاقا خریدم.مرسی ک جواب دادی😘😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم حیف که نمیتونم لذت ببرم ۲هفته شده استرس تشکیل قلب رو دارهم حالا هم هماتوم😥😥😥😭😭دکتر ...

قلبش که ماشاالله تشکیل شده هماتومم خیلیا دارن چیز خاصی نیست یا جذب میشه یا دفع

لکه بینی داری؟ موقع سونو گفت هماتوم داری؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم شما میرید مطب یا کلینیک؟طرازی عملهاشو کدوم بیمارستان انجام میده؟جنین شناسش خوبه؟

من ابن سینا میرفتم . چون از شهرستان میومدم صبح ها اونجا بود و من تا شب میتونستم برگردم ولی اگه مطبش میرفتم معطل میشدم و برگشت سخت بود . من راضی بودم ازش البته گفتم یکم بی نظمه فقط . اونایی هم که میرن مطبش رو میبره بیمارستان ابان فکر کنم . جنین شناسای ابن سینا هم بد نبودن 

سلام بچه ها کسی بوده پرولاکتینش بالا بوده دارو مصرف کرده باشه اما باز رفته باشه بالا؟چندماه پیش قبل ...

عزیزم منم بعد از سقط همین شدم نگران نباش تحت نظر پزشک غدد کابرگولین و دوباره شروع کن سریع میاره پایین