2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
ممنون یعنی نگران نباشم ؟!اخه این دیگه چی بود یهو پیداش شد .یبوستم که میشم چکار کنم واسه خوب شدنش؟

نه گلم خیلیا هماتوم داشتن الان بچه هاشون بغلشونه 

برای یبوست صبح ها ناشتا یک لیوان آب ولرم بخور

آلو و میوه های تابستون عالی هستن

سالاد کاهو با روغن زیتون 

نهایت اگر خوب نشدی هیدرولاکس از داروخانه بخر چون هیچ ضرری نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم ،خیالم راحت شد ،فقط کپسولش همینه که نوشته antiaging ?شما هرسه پانکچرتون ابن سینا بودی ؟

این اولین وآخرین بارم که میخوام تو ابن سینا پانکچر کنم سه بار قبل جاهای دیگه بودم🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم خدا رو شکر همه چی عالی بود جز پرولاکتین که اونم راحت درست میشه

میگم زینب جان نیاره برای پرولاکتینم قرص بخورم؟ این ماه خواستم داروهای پانکچر رو بگیرم نکنه بالا بودن پرولاکتین مانع بشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ب من قبل پانکچر کپسول داده بود اسم نداشت گف برای تحقیقاته ک 24تا تخمک شد ولی 7تا پوچ دراومد. تعداد ت ...

احتمالا اون کپسول ها تاثیر خوب داره چون اگه بخاطر تنبلی میبود تعداد جنین خیلی کمتر میشد بازم خداروشکر که نتیجه گرفتید ان شاءالله که صحیح و سالم هم بغلشون میگیرید

خدایا شکرت
خدا مواظبشه من مطمانم ....عزیزم من دکترم نیلوفر معترفه شناختی ازش داری؟

نه من نمیشناسمش ولی روز انتقال من خیلی از خانوما بودن که دکترشون معترف بود و خیلی هم راضی بودن ازشون...به همه هم چسب جنین داده بود که من خوشم اومد از این کارش

سلام پاییز جان مبارکه به سلامتی مامان شدی عدد بتات عااااالیه  منم روز ۱۴ دادم ۷۶۷ بود امروز هم ...

نوشین جان چیکار کردی.شما هپارین یا انوکساپارین استفاده میکردی.استراحت چی میکردی.من بارداری قبلیم پنج هفته رفتم‌گفت هیچی به هیچی نیس چیزی نمیبینم هفته بعدش رفتم هم ساک بود هم جنین نگران نباش.ولی من قلبش تشکیل نشد البته همونم من عجله کردم نباید سقط میکردم باید صبر میکردم.گوش ب حرف دکتر نده.دارو چی استفاده میکنی الان

خانما من دیروز رفتم سونو دادم بهم امپول واریوپپتیل وسیناتروپین داد گفت ۱۵روزاستفاده کنم دوباره برم اینسری برم پانچکر میشم؟؟؟سوزن وسیناتروپین رو هرسری استفاده کردم باید بندازم بره ؟؟؟ممنون اگه جواب بدین