2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايدد ...

عزیزم بزن نت نحوه ی تزریق امپولهارو بافیلم و اهسته یاد میده خودتو شوهرت یاد بگیر بزن.خیالتم راحت باشه.بازهم اگه ترسیدی یه بار تو درمانگاه یاد بگیربعدش خودتون بزنین.من ازاول کرونا میرم تهران ومیام فقط مواظبم ورعایت میکنم

عزیزم چند هفته رفتی سونو قلب.داروهاتو چیکار کرد منم باید برم ولی استرس دارم

ببین من روز ۲۷ انتقالم رفتو سونو شکمی فقط ساک دیده شد گفت ۲ هفته دیگه بیا براقلب منم بعد ۱۵ روز رفتم گفت هفت هفته و ۶ روز هستی . دارومم فعلا موندم برا استرادیول ک چطور مصرفش کنم شیاف و امپولم که سرجاشه حالا حالاها

عزیزم همه چی عالی عالی عالی مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍  هماتوم هم فقط فعالیت شدید نداشته باشی ک ...

ممنون یعنی نگران نباشم ؟!اخه این دیگه چی بود یهو پیداش شد .یبوستم که میشم چکار کنم واسه خوب شدنش؟

ببین اگه از سونو استفاده نکرد که مثانه پر فایده نداشت. چقد عجیبن اینا وای خدا شیطونه میگه جنینمو بر ...

🤣🤣🤣🤣جنینهاتو بنداز رو دوشت بگو کی میتونه اینا رو بکنه نی نی تپل مپلللل؟😍😍😍😍😍

دارچین جان به طرازی اعتماد کن هرجا باشه کار خودشو میکنه و زمانی که عمق رحم و داشته باشه با سونو انتق ...

سلام عزیزم شما میرید مطب یا کلینیک؟طرازی عملهاشو کدوم بیمارستان انجام میده؟جنین شناسش خوبه؟

سلام.من تو مطب خراش انجام دادم قبلش دکتر شیاف دیکلوفناک بهم داد درد داشت ولی در حدی که خانم ها تو نی ...

عزیزم این 3خطی 2خطی یعنی چی؟من اینو هیچ وقت ندونستم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

سلام خانوما خوبین

من قراره دوماه دیگه وارد سیکل آی وی اف شم

خواستم از الان خودمو تقویت کنم ک تخمک خوب و زیاد داشته باشم

راستش با اینکه سالمم و ذخیره نزدیک۳ بودش اما تو پانکچر اولم فقط سه تا تخمک داشتم...ک دوتاش تونستن جنین شن

حالا از شما میخام لطفا هر کی راهی روشی دارویی چیزی بلده و میشناسه ک جواب گرفته باشه 

بگه که بتونم این مدت بخورم و به خودم برسم بلکه تخمک بیشتر و بهتری داشته باشم

پیشاپیش ممنونم از اونایی ک این پباممو میبینن و دلسوزانه راهنمایی میکنن😍😘

تا خدا هست زندگی هست...
ممنون از نکاتت. متاسفانه نمیدونستم و ظاهرا دکترم هم ... دارم دکترم رو عوض میکنم. امیدوارم این بار ج ...

اشکال نداره عزیزم متاسفانه میکرو یه جورایی سعی و خطاست 

باز خداروشکر که جنین داری انتقال میدی به امید خدا مثبت میشه