2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
@زینبی_بابا   سلام خوبید من رفتم سونو فک کنم هماتومه 😭😭رفع میشه یا تا اخر باهامه؟؟ دوستان ...

عزیزم همه چی عالی عالی عالی مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍 

هماتوم هم فقط فعالیت شدید نداشته باشی کافیه و مشکل ساز نیست و اینکه یبوست نشی، خودش جذب میشه 

شیاف پروژسترون هم فعلا باید داشته باشی

سلام زینب جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ میگم عزیزم من پارسال آزمایش دادم ذخیره ام ۲/۸بود پنج شنبه باز آزم ...

سلام عزیزم حتما نگاه میکنم ولی حس میکنم یکی از آزمایش ها خطا داره و باید با سونو تطبیق بدن ذخیره رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما هیچ مشکلی نداریم این طور که من متوجه شدم من ۱۹تا تخمک داشتم که ۹تا جنین شد و بعد فریز ۲تاش ...

عزیزم فقط میتونم بگم بد شانسی بوده که مامان نشدی

و باید مجدد پانکچر بشی از اول...

چون همه چیز دقیق بررسی شده 

همسرتون چی مشکل داشتن؟؟ 

بچه ها من ۱۵ امین روز انتقالم بتام 1727بود  فردا میشه روز ۲۱ ام انتقالم  به نظرتون لازمه ...

عزیزم گناه داره اون بچه یا بچه های زبون بسته، بشین الکی استرس نکش

لذت ببر از حاملگیت، بعدا میگی حیف شد به جای کیف کردن استرس کشیدم

بتا هم مجدد لازم نیست

بچه ها شما نمیدونین کدوم دارو یبوست میاره؟

فرتیل سی ام

پنتوکسی فیلین

فولات

ویتامین ای و ویتامین دی

دارو تقویتی میخورم برا انتقال ولی یبوست شدم نمیدونم بخاطر کدومشونه؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
خیلی ممنون همدان ۵۵۰۰گفتن هزینه انتقال و تعیین جنسیت چقدره؟

خاهش میکنم اونجاهم ۵/۵هست ولی ۵۰۰ایناهم واسه اون روز که بستری میشیم و دارو و....استفاده میشه میگیرن.انتقال ۳تومن.تعیین جنسیت فک کنم از۶تومن شروع شه

عزیزم گناه داره اون بچه یا بچه های زبون بسته، بشین الکی استرس نکش لذت ببر از حاملگیت، بعدا میگی حیف ...

مرسی که جواب دادی

خیلی ماه و مهربونی💗💗💗💗💗

آخی خیااااالم رو راحت کردی

چشمممممممممممممممممم

سلام خانمهای گل 💜💜💜💜

کسی اینجا استرادیول خارجی استفاده کرده ؟؟ تاثیرش خوب بوده؟؟

من دوبار رفتم توی سیکل انتقال بخاطر ضخامت پایین کنسل شد استرادیول ایرانی مصرف میکردم البته توی شهر ما خارجیش نیست.

اما تهران پیدا میشه ولی حدود۴۰۰ هزار ... بنظرتون تاثیر خارجیش بهتره؟؟ 

خواهشا کسی خارجیشو مصرف کرده راهنماییم کنه 

مرسی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
واقعا. والا الان با یه متخصص زنان صحبت میکردم اونم میگفت ۲۰۰ عدد کمیه و باید دوباره ازمایشو تکرار کن ...

رشد بتا مهمه نه عددش، مجدد تکرار کن انشاالله که خوب پیش میره عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله باموفقیت وبراحتی همه مراحل رو پشت سر بذاری😘😘😘😘

ممنونم گلم

خودتم همینطور😍😍 زودتر خبربارداریت رو بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم انشالله شوهرم به ی جیغ من بنده .من ی اخلاق گندی دارم هرچی برخلاف میلم پیش بیاد با جیغ ...

😄😄😄 جیغ سرنوشت ساز

پس زودتر جیغ بزن زودتر شروع کنید😊😊😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میدونی فرقش با عکس رنگی چیه ؟یعنی این بهتره ؟

الان نت سرچ کردم

عکس رنگی رحم، یک آزمایش اشعه ایکس است که با استفاده از نوع خاصی از اشعه ایکس به نام فلوروسکوپی و مواد حاجب (کنتراست) انجام می‌ شود. 

تصویربرداری با اشعه ایکس شامل قرار دادن بخشی از بدن در معرض دوز کمی از پرتوهای یونیزان برای تولید تصاویری از داخل بدن است. اشعه X قدیمی‌ترین و رایج‌ترین روش تصویربرداری پزشکی است. فلوروسکوپی تکنیک خاصی است که با استفاده از اشعه ایکس انجام می‌شود و امکان مشاهده اندام‌های داخلی در حال حرکت را فراهم می‌سازد.

در طی عکسبرداری رنگی از رحم و لوله‌های رحمی از مواد حاجب محلول در آب پر می‌شود و به این ترتیب رادیولوژیست قادر است تا با استفاده از فلوروسکوپی به مشاهده آناتومی رحم و بررسی عملکرد آن بپردازد.

در این روش با استفاده از اشعه x و ماده حاجب چسبندگی های درون رحمی، پولیپ، فیبروم و برخی دیگر از مشکلاتی که سبب انسداد لوله‌ ها و جلوگیری از لقاح تخمک و اسپرم می گردد، قابل تشخیص است.

میدونی فرقش با عکس رنگی چیه ؟یعنی این بهتره ؟

فرقش رو نمیدونم فقط نت خوندم تو عکس رنگی نمای دوبعدی از رحم گرفته میشه ولی هیستروسونو سه بعدی

نه عزیزم نمیشه گفت کدوم بهتره قطعا هر کدوم کاربرد خودش رو داره ک ما سردرنمیاریم. اگه دکتر برات ننوشته قطعا نیازی نبوده چون خودت درجریانی ک رویان چکاپ کامل میکنه