واقعا ازمایشات رو کامل باید انجام بدیم. مثلا من متوجه شدم ویتامین d بالاتر از حد نرماله و اگه قرصش رو ادامه بدم مسمومیت میاره. درصورتی ک اصف بدون چکاپ برام دی نوشت.
هزینه هیستروسونو با وسایلی ک از داروخونه گرفتم 350 شد. بین دو تا چهار روز بعد از پریود باید انجام بشه. از وقتی پریود میشی تا وقتی میخای هیستروسونو بشی زناشویی نباید داشته باشی. روز اول پریود هم باید زنگ برنی از بخش تصویربرداری نوبت بگیری.. البته برا من دکتر دستورش رو نوشته. جوابش هم همون موقع اماده میشه و هر بیماری ک هیسترو میکنه بدون نوبت، دکترش ویزیتش میکنه.
اگه توی هیستروسونو مشکلی مشخص بشه، دکتر برات دستور عمل هیستروسکوپی میده ک با اون رفع بشه. چون توی هیستروسکوپی یه دوربین میفرستن ک رحم و اجزا داخلی رو معاینه کنه همون دوربین هم یه تیغه هایی برای عمل داره. مثلا اگه ضایعاتی چیزی داری با اون برمیدارن و...
بعدم نگران نباش اگه جتینات فریز بشه، میتونی قبل از انتقال این معاینات رو انجام بدی یعنی اول پانکچر بکنی بعد قبل انتقال، رحم رو بررسی کنی
از دکتر مشایخی روز تشکیل پرونده درمورد فریز پرسیدم، گفت ما از ده تخمک ب بالا، جنینارو فریز میکنیم. و همون موقع انتقال نمیدیم